Mary Kay City Modern

sobota 19. decembra 2015

Ahojte,
už len pár dní ostáva do Vianoc a ja mám pre vás pripravených hneď niekoľko recenzií plných krásnej dekoratívnej kozmetiky. Ešte stále nie je neskoro nechať sa inšpirovať a nakúpiť pekné darčeky. Dnešná kolekcia od Mary Kay síce nie je ladená vianočne, ale inšpirovaná skôr veľkomestom, no to neznamená, že nepoteší sofistikovanú modernú ženu každého veku.

"Túto sezónu sa elegancia snúbi s ľahkosťou a vzniká tak dômyselná a prístupná krása. Ozvláštnite svoj líčenie očí, pier a nechtov s odtieňmi inšpirovanými podmanivým čarom panorám svetových veľkomiest. Jemné neutrálne palety s nádychom šedej a hnedej vytvárajú krásny štýl kozmopolitnej elegancie."

LIMITOVANÁ KOLEKCIA CITY MODERN
Mary Kay paleta očných tieňov

Mary Kay Paleta očných tieňov


 Prvým kúskom pre tohtoročnú jeseň/zimu je táto paletka očných tieňov inšpirovaná panorámou veľkomesta a architektonickými prvkami mrakodrapov. Paletka je dostupná v 2 variantách, pričom ja mám tú prvú:
  • City Sophisticate
  • Metro Modern
swatche
Každá paletka obsahuje 4 základné očné tiene, a to matného i trblietavého vzhľadu. Tiene sú veľmi dobre pigmentované, trocha síce prášia, ale na oku držia ako pribité. Veľmi dobre sa medzi sebou kombinujú a výber odtieňov do palety horlivo schvaľujem, pretože uznajte, nie sú tieto tiene noblesné a elegantné? Skôr sa prikláňam k líčeniu na večer, na deň môžu pôsobiť troška prehnane a príliš trblietavo. S tieňmi som spokojná a často ich používam. Ich aplikácia je pomerne rýchla, pomocou štetca sa ľahko naberajú, a tým, že farby sú dosť sýte, stačí i jemný dotyk štetca. Na očiach vytvárajú žiarivý a luxusný dojem a to je presne atribút, ktorý u večerného líčenia očí u mňa musí byť.

Cena: 20,50

Mary Kay Lak na nechty


Mary Kay lak na nechty
"Trend tejto sezóny ožíva v odtieňoch lakov, ktoré sú inšpirované metropolitnými umeleckými galériami, klasickými doplnkami a očarujúcimi panorámami veľkomiest. Lak na nechty je trvácny, odolný proti poškriabaniu, pomáha chrániť nechty a posilňuje ich."

Novinka lak na nechty je dostupný hneď v 4 odtieňoch, ja som si vybrala môjmu srdcu najbližšiu sivú
gáfrovú farbičku s názvom Gallery Gray. Momentálne holdujem gél lakom, ktoré bežne mávam i tri týždne vkuse, preto som si pre vás nenafotila swatche priamo na nechtoch. Prejdem teda k pointe, lak má širší štetček čo mme osobene vyhovuje a nevytvára tak na nechtoch pruhy. Ďalšou výhodou je jeho krycia schopnosť. Nebýva u klasických lakov zvykom či samozrejmosťou, že kryjú už v prvej vrstve a tento lak to hravo zvládne. Už jedna vrstva je sýta s vysokým leskom. Výdrž neviem objektívne posúdiť, nakoľko lakujem na géllak. 

Cena: 10 eur

Mary Kay Zamatový rúž


Mary Kay zamatový rúž
"Explózia nádhernej farby pier vás vtiahne do centra diania a bezprostredne oživí váš vzhľad! NOVÝ Zamatový rúž je súčasťou limitovanej kolekcie† Mary Kay® City Modern – neodolateľného líčenia pre túto jeseň a zimu, ktoré vyjadruje sofistikovanú náladu tejto sezóny."

Zamatový rúž z novej kolekcie City Modern ma prekvapil najväčšmi. A to v pozitívnom slova zmysle. Na začiatku mi len ležal na poličke a trocha som ľutovala výber odtieňa Naturally Chic, čo je farbička s kvapkou, hnedej a fialovej a pôsobí studeným dojmom. Ako mi zo začiatku nerezal, tak si ma neskôr získal. Medzi jeho najväčšie prednosti patrí zamatová konzistencia a hydratačná vlastnosť. Popri všetkých matných rúžoch, ktoré pery neraz vysušujú a zvýrazňujú šupinky, najmä v zime kedy mráz pery taktiež vysušuje, je zamatový rúž to pravé orechové pre mňa. Nemusím sa ani báť slabšej výdrže, rúž sa na perách drží , negranuluje ani sa nerozmazáva.


Cena: 14,40

LÍČENIE 

Celú limitku hodnotím kladne a zaiste si nájde množstvo priaznivcov.
Čo sa vám z nej páči najviac?


13 komentárov

  1. Odpovede
    1. Tiene sú naživo ešte krajšie, pigmentácia je úžasná :-)

      Odstrániť
  2. Moc pekna limitka, libi se mi hlavne rtenka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne líčenie veľmi ti to pristane.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nádherné líčení, líbí se mi všechno, nejvíce ale asi rtěnka :) Moc ti to sluší!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne za pochvalu, veľmi ma to teší, pretože tvoje líčenia tiež často sledujem a obdivujem:-)

      Odstrániť
  5. Mně se nejvíc líbí ta paletka. Kosmetiku Mary Kay dobře znám a mám od nich make up v odstínu, který úplně přesně sedí mojí pleti. Takže za mě super. :)

    theelegantzone.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Stiny se mi libi, ale i ta rtenka.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/12/giveaway-4.html

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mě se nejvíc líbí stíny, zrovna takové by se mi hodily. Myslím si že i jako dárek třeba mamce nemusí být jako špatný.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak to je skvělá limitka! Všechny tyhle produkty se mi moc líbí! :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť