CHRISTMAS GIFTS

sobota 26. decembra 2015

Ahojte zlatíčka,
dnes je druhý sviatok vianočný a to značí najvyšší čas pochváliť sa darčekmi na blogu :-D Ale nie žartujem, i keď je to z časti naozaj tak a veľa ľudí vníma a prežíva sviatky pokoja iba skrz darčeky a iné materiálne veci. Tiež nie som dokonalá a takisto horím nedočkavosťou vidieť, čo kto dostal a daroval, pretože sa rada inšpirujem a k môjmu životu a šťastiu jednoducho neodmysliteľne patria pekné veci, taká som :-) Mojím snom je tvoriť raz niečo pekné pre iných a naplno využiť kreativitu, ale to je ešte hudba budúcnosti. Vianoce by mali byť hlavne a v prvom rade o rodine. O rodine, ktorá sa spoločne zíde, sadne si k štedrovečernému stolu a s pokojom v srdci si vychutná čaro Vianoc. 

Materiálny svet je zlý povrchný a tak ďalej....ale poteší dámy, však? Ak by sme nenašli spoločnú záľubu v pekných a radostných veciach, iba ťažko by sme mohli písať kozmetické blogy, pravda. 

A teraz vám ukážem, čo som si tento rok našla pod stromčekom....
Takáto kôpka prekvapení sa mi nahromadila pod jedličkou. Neviem kde začať, tak začnem úplne pozvoľna. Najsladší darček boli pralinky Deluxe, ktoré som ešte nestihla vyjesť, ale asi sa dlho nezdržím, keď tak pozerám. Mamina mi kúpila tento mini sivý budík, aby som ráno nezaspala a zároveň mi ladí k nábytku, milý darček :-) Hodinky Guess v romantickej krabičke som dostala od  mojej najľúbeznejšej polovičky (ktorá to teraz istotne číta a usmieva sa) a veľmi sa mi páčia.
Tetuška plynule prešla za posledné roky od značky Guess na značku Esprit a dostala som od nej už asi štvrté tenisky spomínanej značky. Sú vhodné na jar a doladila mi k nim i kabelku, presne taký istý model ako minulý rok, ale v béžovej farbe. Sestrička mi tento rok kúpila bielu čiapku, biele pončo a biely huňatý šál,  ktorý na fotke asi splýva a nevidieť ho. Od maminy som dostala i rukavice a eko zubnú pastu. Kozmetika Lumene a Weleda je od sponzorov blogu www.krasa.cz , za čo veľmi pekne ďakujem a začínam testovať.
 Tento nádherný prívesok mi daroval priateľ, je to vlastne srdiečko zo srdiečka, je jemné, romantické a nežné...už ma asi pozná :-)
Čiernu kabelku mám tiež od neho a je univerzálna, presne takúto som chcela, Dá sa nosiť i ako crossbody, nielen do ruky a je supervyužiteľná. Šál je od maminy. Okrem toho som dostala i pyžamko a ako býva zvykom a asi 10 párov ponožiek, ktoré som schválne nenafotila :-D
 Okrem toho mi daroval ten najkreatívnejší a najoriginálnejší darček vôbec- maliarske plátna a stojan s farbami a štetcami. Už sa neviem dočkať, kedy namaľujem svoj prvý obraz. 
 Diár Molag sa mi zdal rozkošný, a tak som si ho venovala sama :D Dokúpila som k nemu i nálepky a začínam si doň poctivo značiť všetky záležitosti týkajúce sa i blogu a recenzií.
Medzi kozmetiku, ktorú som dostala patrí sada Badeherzen od Balea, ktoré nám spolu s milým vianočným prianím venovala DM Drogerie Markt Slovensko. Milá pozornosť a navyše sladká a voňavá :-) Pri sladkej kozmetike ešte ostaneme. XXL pena do kúpeľa Avon s vôňou mrazených bobúľ a nová vôňa Fergie Party si ma získali. Pre mňa najlepší parfém od Fergie a jeden z najlepších od Avonu vôbec. Mary Kay ma šokovala zaslaním vianočného prekvapenia, ktoré mi vyrazilo dych-zaslali mi sprchový gél, lícenku, kabuki štetec a spoločenskú hru na štýl človeče nehnevaj sa. Recenzia na seba istotne nenechá dlho čakať. 
 A tu je už spomínaná kabelka Esprit od tetušky v béžovej kráse, využiteľná celoročne, či na jar či v zime a navyše mi super sekne i k novej staroružovej bunde. Béžovú kabelku som si plánovala kúpiť sama, ale som rada, že mi táto starosť odpadla a nemusím hľadať kvalitnú kabelku.

Strašne sa teším zo všetkých darčekov a takmer iste som zabudla na zopár vecí do bytu, preto vám v ďalšom článku ukážem moje vianočné dekorácie, iste to bude príjemná zmena :-)
Ďakujem krásne za všetky milé darčeky i za vašu priazeň :*



28 komentárov

  1. Krásné dárečky jsi dostala, strašně se mi líbí ten řetízek :)
    Giveaway / Knižní regál

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Velmi pekne darecky!:-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wow, dostala jsi vážně nádherné dárky, to jsi musela mít super Vánoce. :)
    Pinki Claire

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ah, krásné dárky!! Řetízek a hodinky vypadají vážně skvěle! :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem krasne, neskutocne ma tesi ze nielen mne sa tie vecicky pacia :)

      Odstrániť
  5. yay! krásne darčeky a krásne nafotené :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fotky by boli lepsie ale vzhladom na takmer ziadne denne svetlo je i toto vykon :)

      Odstrániť
  6. Tak to si mala štedrého Ježiška :) Krásne darčeky :)
    Aďulik Sun

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To si musela naozaj neuveriteľne poslüchať :) veľmi sa mi páči, že si pod stromček dostala aj sladkosti, čo ma síce prekvapilo, no zároveň je to veľmi milé :) Tie kabelky sú prekrásne. Ja som dostala vykrajovátka na medovníky, dezodorant, návliečky na posteľ a dvoch malých plyšákov.

    Www co-je-dobre-to-musim-mat. Blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mozno je to trocha nezvycajne ale take pekne bonbony som nemohla vynechat :)rada mrknem na tvoj blog ;)

      Odstrániť
  8. Naozaj nádherné darčeky, určite ťa veľmi potešili:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To si teda piiis ale najviac by ma potesilo zdravie pre kazdeho :)

      Odstrániť
  9. Úžasné dárečky, nejvíc se mi líbí ty hodinky:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Jaaj, ty jsi toho teda dostala. Ty hodinečky Guess jsou nádherné, boty s rukavkami také.. Je vidět že jsi byla hodná

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujeeem, cely rok som posluchala ale musim na svoju obranu povedat ze aj moj Jezisko bol stedry voci rodinke :)

      Odstrániť
  11. Odpovede
    1. Tie bonbony vyzeraju natolko uzasne ze mi je luto ich jest :D

      Odstrániť
  12. Nádherné dárky! Ty hodinky jsou boží!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Fiha, niekto bol tento rok strasne dobry ;) tu vonavku musim dojst ovonat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Krasne darecky :) ja dala sestre stejny blocek k narozeninam, ma z nej moc velkou radost. Hodinky i nahrdelnik jsou krasne :) malirskych platen tu mam hrozne moc.. mrzi me, ze me prestalo bavit malovat. V lidlu kazdy rok pred Vanoci prodavaji takovy kufrik s barvami a stetcem a ja to pouzila tak 10x max:(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na malovanie by som sa sama neodhodlala a tak ma k tomu podnietil niekto iny a som len rada:) Ty mas aspon skusenosti ja vobec netusim kde zacat...doteraz som iba kreslila :(

      Odstrániť