VIANOCE S AVONOM

sobota 28. novembra 2015

Čauky kočky,
začalo nám snežiť, jéééj konečne! Zasnežené mesto, vôňa medovníčkov, vysvietenie stromčeka na námestí či teplé varené víno-i to podľa mňa patrí k Vianociam a správnej atmosfére. 

Avon na nás tiež nezabudol a poslal nám balíček zimných noviniek, na ktoré sa dnes spoločne pozrieme.

Ako prvé som testovala rúž Avon Ultra Colour v odtieni Wild Orchid, čo je stýta ružovofialová farba hodiaca sa práve k vianočným slávnostiam. Obal pôsobí nemenej slávnostne, zdobia ho zlaté a fialové hiezdičky, no na druhej strane sa k slovu dostáva jeho praktickosť-rúž je totiž balený ako vysúvateľná ceruzka, ktorú nebudete nikdy musieť strúhať, a tým pádom by mala byť aplikácia jednoduchá a rýchla kdekoľvek. Farba napriek tomu, že pôsobí na obrázku sýtym dojmom, sa dá dobre vrstviť a môžte tak docieliť odtieň jemnej malinovej až po výraznú a temnú fialovú. Čo sa týka nanášania, malo by byť easy, ale mne sa to nezdá. Čím tmavší odtieň-tým väčšia presnosť, inak je to katastrofa. Rúž má slabú výdrž a čo mi vadí najviac, kontúry pier sa po veľmi krátkom čase rozpíjajú a to mne osobne vadí najviac. Cítim sa tak nekomfortne, že si to musím každú chvíľu kontrolovať v zrkadielku, prípadne opätovne naniesť ďalšiu vrstvu rúžu. Za mňa má síce rúž pekný odtieň a efektný obal, ale inak mám pocit, že mi proste nepristane.
odporúčaná cena: 4,90
Spolu s rúžom dorazila i novinka vo forme laku na nechty z radu MAGIC EFFECTS v prekrásnom trblietavom odtieni Dazzle, ktorý dokonale ladí k rúžu. Takto jednoducho si môžete vytvoriť kombináciu a hurá na vianočný večierok! Celú noc budete za hviezdu a vravím to schválne, pretože tento lak to dá maximálne na jeden večer a spolu s polnocou je možné, že sa princezná zmení na popolušku s olúpanými nechtami. True story :-) Lak kryje už v dvoch vrstvách, čo je super a nadobúda ozaj temnú a výraznú farbu i bez podkladového laku, no výdrž je jeho obrovským mínus. Až takým, že tento lak vám napriek úžasnému odtieňu nedoporučujem.
odporúčaná cena: 2,50


....na fotke som nenalíčená a ospravedlňujem sa za vysušené pery, ktoré mi ostali ešte po chorobe....
Posledný produkt obstál v celku dobre, ide o regeneračné čistiace pleťové mlieko na normálnu až suchú pleť. Používam síce micelárky, ale to neznamená, že by som tento produkt ihneď zavrhla. Má veľmi nápomocnú pumpičku, čo oceňujem a je hypoalergénny a bez parabénov. K pleti je šetrný, nevysušuje ju, ale oči by som si ním predsa len neodličovala. Konzistenciou je mlieko krémové a je jemne parfumované. Za mňa je to produkt, ktorý neohúri ani nesklame. Presnú cenu si už nepamätám. Asi naj produkt z tejeto trojice, som s ním celkom spokojná.

Aký máte názor na tieto novinky? Máte podobné skúsenosti?


11 komentárov

  1. Ten lak na nehty vypadá báječně, vážně krása, dokonalý pro štědrý večer!

    - Klára
    NARA blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odstin rtenky se mi moc libi a mleko taky nevypada spatne, ja mam z tehle rady krem na plet a jsem s nim spokojena :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nejvíc mě po vzhledové stránce zaujala ta rtěnka. Vypadá opravdu krásně jak co se týče obalu, tak odstínu. Kdyby jsi na ni měla pozitivní názor, možná bych přemýšla i o koupi, ale pokud je takhle špatná, jak píšeš, tak nemám zájem. :D :) Lak také nevypadá vůbec špatně, ale jelikož nemám ráda jakkoli třpytivé nehty, není to nic pro mě. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak ja radšej poviem veci tak, aké sú :-) veď k čomu by to bolo dobré, ak by som klamala :D nedá sa povedať, že je zlá ale určite mám doma i lepšie rúže :-)

      Odstrániť
  4. No ta rtěnka vypadá úžasně :) Obalem mi připomíná rtěnku od GS :)

    Chapter #11 of 2015

    OdpovedaťOdstrániť
  5. o laku na nechty som čítala taktiež hovorili o slabej výdrží ale to čistiace mlieko ma láka lebo na odličovanie používam len mlieka lebo nevysušujú ako vody:)

    OdpovedaťOdstrániť