On my wishlist II.

utorok 27. októbra 2015

Ahojte kočky,
v mojom posledom wishliste som vás informovala, načo si brúsim zúbky a verte alebo nie, takmer celý som si ho už stihla splniť. Žijem a riadim sa každý deň tým, že si zaslúžim byť šťastná, veselá, zdravá a v neposlednom rade že si zaslúžim i občas, sem-tam, spraviť radosť hocakou maličkosťou až po tie drahšie darčeky. Ak po niečom naozaj dlhšie túžim, na peniažky nepozerám, ale samozrejme, hospodáriť viem :-) Neholdujem drahej a high end kozmetike, takže celý mesiac nie som na vode (možno ako nemálo blogeriek :-D) a môžem si v podstate dopriať, čo potrebujem.

Bomb Cosmetics Pink Marmalade sprchový peeling


cena: 7,85
objem: 400g
Značku Bomb Cosmetics som už na blogu neraz spomínala a ani tentokrát tomu nebude inak. Ich ponuka telovej kozmetiky ma doslova ohúrila a po balistiku do kúpeľa by som rada vyskúšala sprchový krém či tento voňavý peeling. Peeling mám doma vždy iba jeden a pri používaní jedenkrát do týždňa to nie je samozrejme až taký spotrebák, ale na rovinu-kto by nechcel mať doma ručne robený peeling od fantastickej značky vo fancy obale? Ja teda určite áno, ponuku majú pestrú, farebnú a hravú a nie je jednoduché vybrať si iba jeden, ale ak by aj, asi by som šla do Pink Marmalade :-)


Bione Cosmetics Keratin Grain bezoplachový kondicionér v spreji

cena: 2,41
objem: 260ml
Vyskúšať Bione vlasovú kozmetiku, čo je bio certifikovaná značka pôvodom od našich českých susedov. Na blogoch som sa ju snažila prehliadať, jednak ma neoslovil ich produktový dizajn a jednak ako majiteľka mastných vlasov asi veľmi nemám na výber, ale zvedavosť ma premohla a po záplave doslova pozitívnej euforistickej vlny na vašich blogoch a po prelustrovaní googla a všetkých dostupných odkazov by som si rada kúpila aspoň jeden produkt na skúšku. Bezoplachový kondicionér v spreji s keratínom a s pšeničnými klíčkami, bez obsahu SLES, parabénov a sulfátov, by mal vlasom dodať zdravý lesk, vyživiť ich, uhladiť a celkovo ozdraviť a spevniť. A to všetko v zázraku za 2,40...to som teda zvedavá!

Allnature BIO mladý jačmeň prášok

cena: 24,40
objem: 250g
Mladý jačmeň je označovaný ako superfood, jedná sa o prípravok na posilnenie imunity, teda podporu vnútorého zdravia. S príchodom jesene a rôznorodých viróz rozmýšľam aj ja nad vylepšením svojho životného štýlu a opäť by som sa rada vrátila k výživovým doplnkom. V minulosti som roky žila na spiruline, brala som hlivu ustricovú či iné dobré preparáty a nemôžem tvrdiť, že by nemali zmysel. Mladý jačmeň je pre mňa vhodný hneď z viacerých dôvodov, a to nasledovných:
  • je dobrý proti anémii (vynikajúcim prirodzeným zdrojom minerálov, vrátane vápnika, medi, železa, horčíka, mangánu, fosforu, draslíka)
  • má vysoký obsah vitamínu C, plus B2, B6 a B12
  • výdatný zdroj bielkovín, ako aj kyseliny listovej, kyseliny pantoténovej, karotenoidov, (vrátane beta-karoténu) a organického sodíka.
  • vhodný i pre diabetikov
  • prečisťuje pečeň
To znie viac ako sľubne a viac ako len plané reči, skúsenosti ľudí vravia za všetko. Je to síce nie najlacnejšia záležitosť, ale u nás doma je zdravie vždy prvoradé. 

Možno ste si v mojom wishliste našli zopár favoritov a možno nie, ale budem rada ak mi dáte vedieť, či máte so spomínanými produktmi nejakú skúsenosť :-)

7 komentárov

  1. Kosmetiku Bomb cosmetics mám ráda. Zkoušela jsem peeling na pleť má božskou mandlovou vůní a jemně pleť obrousí. A jílovou masku a ta byla taky skvělá :-)

    The world of makeup

    OdpovedaťOdstrániť
  2. fuuha tak ak vravis ze si spokojna hadam skusim i pletovku casom :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tá marmeládka od Bomb vyzerá fajnovo.Mladý jačmeň vypijem len so sebazaprením. Môže byť zdravý, ale chuť je hrozná.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na ten bezoplachový kondicionér jsem se taky už několikrát dívala, ale vždy jsem odolala. Tak si ho možná příště koupím. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten bezoplachový kondicionér mám a nie som s ním moc spokojná, nedajú sa moc dobre rozčesať vlasy z neho a celkovo ten efekt neni taký ako som očakávala :(

    OdpovedaťOdstrániť
  6. peeling vyzerá veľmi dobre, brala by som ho teda aj ja :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mladý jačmeň mám vo svojom wishliste aj ja. Brala som echinaceu ale o tomto som počula samé dobré veci :)
    www.danycuks.com

    OdpovedaťOdstrániť