On my WISHLIST I.

nedeľa 11. októbra 2015

Ahojte,
dlho sme tu nemali poriadny wishlist, a tak to ihneď a zaraz hodlám napraviť. Už dlhšie pokukujem po niekoľkých výrobkoch, ale narovinu, nemám čas a ani peňaženka nie je bezodná, takže si svoj maličký wishlist pomaličky spisujem a postupne plním, hoci len maličkosťami. Nie som až tak náročný spotrebiteľ, neláka ma high end kozmetika ani krémiky za stovky eur, ktoré "vraj" omladzujú vašu pleť na počkanie a v ešte lepšom prípade na nej spáchajú doslova zázrak. Nie, nie, naivná nie som, no skromná asi taktiež nie. Viem, že pleť sa musí hydratovať permanentne, odhliadnuc od toho či je extrémne suchá alebo naopak mastná a aknózna. Tá moja je skôr zmiešaná, niekedy viac suchá, napr. i v tomto období na jeseň, inokedy skôr mastnejšia. Momentálne používam už niekoľké balenie krému na citlivú pleť od Mixy a je vážne super, ale na zimu by som chcela trošku starostlivosť o pleť vycibriť, obmeniť....

Naposledy ma v obchode upútali hneď dva výrobky, a to z rady Skin Perfection od značky L´oreal.
Videla som reklamu v televízii, iste som ju videla, ale prehliadla. Čítala som o nich na blogoch a opäť to vo mne nezarezonovalo až doteraz. Znova som si prečítala pár recenzií, pozrela pár vlogov a som rozhodnutá kúpiť si denný krémik i sérum. Blogerky odporúčajú ráno naniesť najprv sérum na očistenú pleť a potom denný krém. Mal by eliminovať póry a pleť krásne zjednotiť a vyhladiť. Spoločne je toto duo vhodné najmä na starostlivosť o mladú pleť. Používate niečo z tejto rady?

L'Oréal Paris Skin Perfection denný hydratačný krém


L'Oréal Paris Skin Perfection pleťové sérum



Normálne ma unavuje každý druhý deň zúfalo hľadieť na čerstvo nalakované a olúpané nechty. Nech robím čo robím, použijem topcoaty, spreje na urýchlenie schnutia, domáce práce a bežný život sa s mojimi nechtami nekamarátia. Pohár trpezlivosti pretiekol a ja som sa rozhodla pre sadu na domáce gél laky. Prv to mali byť shellaky ale tie sú tak hrozne ťažko dostupné, že dám prednosť Sally Hansen štartovacej sade na gélové laky, pretože či už v drogérke alebo na internete sú laky voľne dostupné a nemusím ich zháňať naprieč Európou. Verím, že aplikáciu dám bez problémov ako sa vraví  a že nechty mi ostanú neporušené aspoň dva týždne.

Sally Hansen Salon kozmetická sada I.


Pre mnohé baby notoricky známy bronzer od americkej značky theBalm, pre mňa notoricky prehliadaný a konečne v mojom wishliste. Podľa recenzií ho stačí minimálne množstvo a výsledok bude prirodzený i pre bielokožcov ako som ja. Mám doma niekoľko bronzerov a ani jeden nie je matný a tak pekne naturálne sfarbený, takže najbližšie si urobím radosť týmto krásavcom. Zistila som, že tiene už nekupujem, nakoľko ich ani do konca života nestihnem spotrebovať, ale naopak makeupy a lícenky, to u mňa dosť frčí a stále dokupujem nové a nové kúsky do zbierky. 

theBalm Bahama Mama


To by bolo pre dnešok všetko dievčatá, vidíme sa v druhom dieli môjho wishlistu, kde si posvietim hlavne na bio výrobky a výživové doplnky ako aj mnoho iného :-)
Teším sa na vás a prajem vám úspešný štart do nového týždňa.




5 komentárov

  1. Minule som na blogu uverejnila článok, kedy bola štartovacia sada Sally Hansen dostupná v DMku pri nákupe nad 32 eur - čo bola perfektná akcia, možno sa niekde ešte zvýšila :) a skin perfection denný krém som mala a veľmi ma neočaril ..:)
    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Danielka zistila som to nedavno a obavam sa ze uz nikde neostala :( skusim este stastie ale pochybujem...

      Odstrániť
  2. Sada od Sally Hansen aj mňa veľmi zaujala, taktiež som si chcela zohnať nejakú sadu na gélove nechty:) a od The Balm by som si aj ja chcela niečo zaobstarať:) avšak na mojom kozmetickom wishliste drží prvé miesto rúž od Macu:)
    Bola by som rada, ak by si navštívila môj blog, možno ťa na ňom niečo zaujme http://sajafrey.blogspot.sk/ :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem rada sa pozriem na tvoj blog myslim ze ho uz poznam dokonca:) 2 z 3 sok si uz stihla splnit :)

      Odstrániť