{NEW IN } Summer&Autumn Edition

nedeľa 25. októbra 2015

Čauky mňauky,
pohodový nedeľný večer vám všetkým prajem! Víkend ale zbehol, však? Škoda ho, ale deň ešte nekončí a vy sa môžete potešiť dávkou poriadnych noviniek v podaní Mimsi :-) Ide o nákupný ošiaľ ešte z leta spojený  s dnešnými nákupmi a darčekmi z dovoleniek či od mojej sestričky. Verím, že sa pri dnešnom článku dostatočne zrelaxujete a načerpáte inšpirácie pre nadchádzajúci týždeň.
Začnem milými darčekmi z Belgicka od mojej sestričky, ktorá už veľmi dobre ovláda, čím mi spraviť radosť. Okrem luxusného uiverzálneho Nuxe olejčeka som dostala mydielka v tvare cupcakeov a pravé belgické čokoládky-mňam! Práve si pochutnávam na ďalšom dezerte a mám pohodový večer, tak sa musím pochváliť :-P
Jesenný kabátik som kupovala naslepo cez internet zo stránky www.planeta-mody.sk pretože som skrátka neponaučiteľná a veci nepotrebujem skúšať :D Sedí mi a strašne sa mi páči, sivú farbu zbožňujem a na jeseň sa v nej vyžívam. Kožušinka sa dá z goliera odopnúť, buď ho teda nosím na športovejší štýl alebo na elegance look  :-)
 Šperkovničku z Kik a sviečku z Pepca som spoločne nakombinovala do mojej izbičky a teším sa, že je u nás dostať tak krásne a lacné veci. Sestra má celú sadu, tak ma inširovala.
 Časopisy musia byť, zvyčajne ich iba prelistujem, ale dáva mi to pocit relaxu a zaodosťučinenia sledujúc novinky a módne trendy.
Huňatú mikinu mám z NY a keďže sa mi predvčerom doslova rozpadol štetec na lícenku priamo v rukách, musela som si ísť kúpiť nový. Hádam tento od Essence to ustojí, lebo vyzerá očarujúco, presne podľa mojich predstáv.
Ako už býva u mňa zvykom- čo mesiac, to nová kabelka a tak nezostanem svojej povesti ani tentokrát nič dlžná :-D áno, pribudla do zbierky a je z Orsay. Blúzku som kupovala v Zare v Barcelone, kde mi bolo takmer všetko obrovské, ale je to najmenšie číslo a ležérny štýl, tak to rozchodím.
 Výrobky od Avonu mám rada, pravda nie všetky, ale občas stoja zato a navyše sú cenovo dostupné.  Najviac ma baví telové mlieko so zeleným čajom, to je paráda!
Prvý parfém je sladký ovocný koktej s vôňou jabĺčka od Body Shopu skôr na leto a druhý sladučký Secret Fantasy je z Avonu. Trojku dotvára transparetný lesk Luxe od Avonu s trblietkami, ktoré pery opticky zväčšia a vyzerajú tak plnšie. Lesk momentálne veľmi rada používam, ak volím čo najjednoduchšie líčenie.
Overal v mojom milovanom námorníckom štýle je z Manga z Parndorfu, v lete to bol môj najobľúbenejší kúsok počas najväčších horúčav. V zadu je odhalený chrbát a zapínanie na jeden gombík, čiže na mňa dosť odvážne :-)
 Sukničku som nemala na sebe ani raz, nestihla som, ale je dobre vypracovaná, zo saténu a s čiste jarnými vzormi.
 Medzi novinky z leta patrí i tento milý vačik vo farbe champagne a lace top. Náhrdelník je darček od tety.
V Parndorfe majú megalomanský obchod Nike, takže bolo rozhodnuté, kam si pôjdem kúpiť svoje prvé tenisky na behanie. Sú pohodlné, navyše boli zľavnené, ale to behanie nie je žiadna sranda, myslím, že ich asi využijem na nejaké iné cvičenie, teraz v zime skôr indoor charakteru.

Verím, že ste si pochutnali na mojich NEW IN a teším sa na vás nabudúce! :-)

24 komentárov

  1. Parádne nákupy. Škoda že u nás Body Shop nie je dostupný, chcela by som aj ja vyskúšať tieto body misty a toaletné vody.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. myslim ze slovenske eshopy maju cosi mall v ponuke...ja chodievam do Parndorfu tama vedia byt dobre zlavy :)

      Odstrániť
  2. Nádherné věci, krásně hraje mými oblíbenými barvami. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. kazdy nech si kupi to po com mu srdce najviac pistiiii :)

      Odstrániť
  4. Tenisky sú božské, krásne farebné :) a ten vačik tiež

    Pozývam ťa do súťaže, ktorá práve prebieha na mojom blogu Súťaž o kontaktné šošovky

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super nakupy, ta kabelka je nadherna. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásné věcičky! Ten kabátek je super! A ty Sweet Soaps jsou boží! <3
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Odpovede
    1. mali viac druhov celkovo sa mi javi ze maju krasne veci :)

      Odstrániť
  8. Sukňa je nádherná, predpokladám, že už sa nevieš dočkať jari :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zuzanka tak to si uhaaadla :) este rozmyslam s cim ju nakombinovat

      Odstrániť