Krásna s Mary Kay

štvrtok 22. októbra 2015

Ahojte žienky,
taaak a je to tu-dočkali ste sa ďalšej recenzie na dekoratívnu kozmetiku Mary Kay. Opäť vám predstavím nejaké tie "hot news" a verím, že sa vám dnešný článoček bude páčiť, keďže som ho pripravovala asi dva mesiace (poctivo som testovala), a tak sa vám pokúsim podať čo najobjektívnejší názor :-)
V rámci spolupráce som mala možnosť vybrať si z pomedzi krásnych noviniek a po dlhom váhaní som sa nakoniec rozhodla pre lícenku, očné tiene a rúž :-)

Mary Kay Duo minerálnych farieb na líca

cena: 19 eur
Mary Kay duo minerálnych farieb na líca je novinka, v ponuke je v 2 odtieňoch- juicy guava a ripe watermelon. Ja som si vybrala odtieň juicy guava, čo je svieža a šťavnatá oranžovo broskyňová farbička. Je to príjemná zmena po všetkých bronzeroch a ružových tónoch, ktoré zvyknem používať celoročne. Paletka obsahuje okrem farby na líčka i doplnkový svetlý perleťový odtieň, ktorý má za úlohu zvýrazniť a rozjasniť lícne kosti. Líčka sa dajú vrstviť, a tak docieliť prirodzený či viac extravagantný vzhľad, ja však uprednostňujem prirodzenosť. Všimla som si, že odtiene sú univerzálne a budú svedčať takmer každému odtieňu pleti-od porcelánovej až po tie opálenejšie. Výdrž, ako býva u Mary Kay zvykom, je slušná a líčenie vám vydrží do večera. Ako nedostatok hodnotím plastový obal, i keď ide asi o testovacie vzorkové balenie a dá sa dokúpiť kozmetická kazeta a líčka si voľne zamieňať a striedať. V akcii ju uvidíte v líčení na konci článku.

Mary Kay At Play Očné tiene & Ceruzka na oči

Z kolekcie Mary Kay at Play som si vybrala očné tiene a ceruzku v jednom, v odtieni rebel rose. Rebel Rose je romantická nestarnúca metalická ružová farbička, vhodná i na zimné či jesenné  sychravé počasie. Táto farba vo mne evokuje nostalgiu a nežnosť, balenie je naopak futuristické a veľmi praktické. Obidve strany sa vysúvajú a s kryté vrchnákmi a je na vás, či pri líčení použijete iba tiene alebo i ceruzku. Konzistencia tieňov je krémová a pomocou oblého zakončenia sa s nimi jednoducho a rýchlo manipuluje-nepotrebujete totiž ani štetec, ani aplikátor. Tiene nanášam ako mono tieň na celé pohyblivé viečko (ale dajú sa samozrejme kombinovať i s inými tieňmi) a vyblendujem maximálne prstom, ak sa pnáhľam. Na očiach tvoria očarujúci jemne perleťový efekt, čo sa mi páči. S ceruzkou sa taktiež ľahko manipuluje, ale ja ako blondínka si dávam pozor aby som to s čiernou neprehnala. Aby som nezabudla, tiene držia skvelo a nepoužívam pod ne ani bázu. Sú dostupné v 3 odtieňoch.
cena: 14,50
swatches

True Dimensions Transparentný rúž

cena: 17,50
Transparetný rúž v odtieni Sparkling Rosé budú vaše pery milovať. V ére zmatňujúcich a pery vysušujúcich rúžov je snáď pre mnohé nemoderné brázdiť ulice s nenápadným rúžom. Denne stretávam pubertiačky s krikľavo červenými rúžmi a už je toho na mňa akosi priveľa. Kto dnes nosí červený rúž a conversky, nemusí byť automaticky blogerka. 
True Dimensions má maslovo hladké zloženie, po perách kĺže a ihneď sa na nich rozplýva. Hydratuje ich tak, že viaže vlhkosť vo vnútri. Pery vyzerajú maximálne prirodzene a pri tom plnšie. Luxusný dojem dotvára kovový obal s atypickým vysúvaním-stačí stlačiť hornú priesvitnú časť a z puzdra sa uvoľní žiarivá farba. Občas s ním komicky boujem, pretože nie som zvyknutá na takéto obaly a pripadám si dosť ťažkopádne :)

*MAKEUP LOOK*

Výsledný look je jemný a nenápadný, vhodný na všedný deň :-)
Takto to mám rada :-)
Teším sa na vaše komentáre a skúsenosti s MK.



4 komentáre

  1. Ta rtěnka vypadá úžasně, tu jsem si zamilovala jen takhle na první pohled :) A vlastně se mi líbí i tvářenka :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kosmetika od Mary Kay se mi velice líbí, bohužel s ní zatím nemám žádné zkušenosti.. Snad se to brzy změní, ta rtěnka vypadá moc hezky :-)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O Krásné šperky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadá to moc pěkně :) s Mary Kay mám zkušenost jen s leskem na rty a byl moc pěkný a krásně voněl :)

    Ráda bych Tě pozvala na svou GIVEAWAY!

    OdpovedaťOdstrániť