Kozmetika pre radosť

nedeľa 24. mája 2015

Ahojte dievčatá, 
naposledy som vám spomínala, že mám pre vás pripravený článok s mojím splneným wishlistom...tadá a je to tu! Priania sa majú plniť. Len tak. Pre radosť. Kto iný tuší lepšie ako vy samé, čo vám spraví radosť? Presne tak, nikto. Nikto nám ženám nevidí do hláv lepšie ako my samé sebe navzájom. Chlapci z nás majú častokrát na mále, iba tápu a hádajú a vo finále prídu aj tak s darčekom, z ktorého je nám mdlo, zle, nedobre, na odpadnutie....áno ak ich nenasmerujeme tam, kam chceme prichádza veľké sklamanie v podobe darčeka-"5 minútová záležitosť v darčekovom obchode". Naposledy, keď mi muž doniesol dar, nechcem radšej ani prezrádzať čo to bolo, lebo by ste sa z toho zrútili od smiechu, napomenula som ho, že kvetmi by nič nepokazil...trkvas mi odpovedal, že on nie je kvietkový typ. To, že kupoval darček pre mňa, mu asi uniklo a zaklincoval to poznámkou, že on radšej zapojil fantáziu ....a nasmeroval si to vzdušnou čiarou priamo do darčekového obchodu asi 10 minút predtým ako mi prišiel blahoželať....:-) 
Chvalabohu, že nie žiaľbohu, aspoň mne myseľ funguje a viem čo chcem ...

Už dlhší čas mi po rozume behal nejaký pekný kit na kontúrovanie tváre. Pokukovala som po jednej z paletiek od Sleeku, ktoré sú vo všeobecnosti viacmenej uznávané medzi blogerkami. Neviem však, či by som ich ja skôr nezatracovala, a preto som ostala verná kozmetickej značke Makeup Revolution London. Mám od nich niekoľko produktov a stali sa mojím svätým grálom v líčení, nedám na ne totiž dopustiť. Vysoká kvalita za primeranú cenu-inak tomu nie je ani pri tejto paletke...
Paletka je balená v čiernom plastovom a pevnom obale s metalickým fialovým nápisom. Bohužiaľ, písmenká sa rýchlo zošúchali pri nosení v kozmetickej taške, čo je veľká škoda :-( Avšak, to je jediné badateľné negatívum na tejto paletke. Vnútorné zrkadlo a tri krásne pigmentované farby vám zlepšia deň pri jedinom otverení, skrátka jedna báseň. Ako som spomínala, paletka slúži na kontúrovanie tváre, obsahuje:
  • matný hnedý kontúrovací púder, v prirodzenom hnedom odtieni (žiadna oranžáda). Je dokonale matný a výborne pigmentovaný, na kontúry tváre ako stvorený. Na tvári sa dobre koriguje, nanášam ho pod lícne kosti, na okraj sánky, okraje nosa a potiahnem cez spánky až na čelo
  • matnú ružovú lícenku- dodá líčkam "fresh nádych". Môžte ju použiť, ale i nemusíte. Ja štetcom len raz jemne ťuknem a nanesiem do stredu líčok.
  • rozjasňovač v ružovo-striebristom odtieni. Na tvári je viditeľný, stačí ho minimum a výsledok líčenia je krásny.

swatch
Radosť mi robí i táto sladká, ručne robená nádhera, pastva pre oči! Vanilku ja môžem, každý deň si robím vanilkové smoothie s banánom a jahodou a pri pohľade na túto šťavnatú sladkú bombu mi nedá inak, ako achkať a kochať sa najmenšími detailmi. Až mi je ľúto ho použiť, taký je krásny, ale na kúpeľ s ním sa extrémne teším. Sladší je každý deň, stačí si privoniať "len" :-)

Romantická a podmanivá vôňa ako z rozprávky Tisíc a jedna noc...to je Wonderstruck od Taylor Swift. Mimoriadne ťažký flakón, s krásne prepracovanými detailmi si vás získa. Mňa si omotala okolo prsta a to si predstavte, bola to kúpa na slepo. A zrazu je to láska na prvý pohľad? Asi áno.. Vôňa je rafinovane sladká, nie príliš, je v nej cítiť najmä fréziu a černice, ktoré sa po čase rozložia a prichádza na scénu vanilka a ibištek, základom však ostáva broskyňa a pižmo.


Hlava
frézia, malina, čaj, černice, kvet jablone
Srdce
ibištek, vanilka, zimolez
Základ
broskyňa, jantár, pižmo, santalové drevo

Pekný zvyšok víkendu. Ak máte otázky, pýtajte sa :-)


10 komentárov

  1. Ty máš vždy tak nádherné fotky ♥ A ten kúpeľový balistik vyzerá vážne roztomilo, až na zjedenie :D
    LifeAsIva

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem akurát pred 5 minútami som si čítala tvoj blog :-) Za fotkami je vždy veľa práce, ale baví ma to :-)

      Odstrániť
  2. Ta paletka výpadá báječně. Už jsem na ni také koukala a ne jen jednou :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta vune vypada opravdu lakave a flakonek je nadherny ♥ A konturovaci paletka vypada take skvele, neco takoveho by se mi tez hodilo :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Presne po takejto paletke túžim už dlhšie a rovnako ako aj ty som premýšľala nad jednou od Sleeku. :)
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Paletka vypada opravdu dobre.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mims, krásne fotky ♥ A o produktoch ani nehovorím, kurník, keby sa mi tak chceli doma objaviť :D Hlavne teda TS parfém :3

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Úžasné fotky :) Paletka vyzerá naozaj lákavo :)

    *GIVEAWAY*

    OdpovedaťOdstrániť