Astor News

nedeľa 17. mája 2015

Zdravím vás kozmetické maniačky,
už ubehol nejaký ten čas. odkedy som zažila premilé prekvapenie v podobe balíčka od Astoru. Zaskočilo ma to, pretože by ma ani nenapadlo, že mi pošlú produkty na recenziu, keďže som o tom nebola vopred informovaná. S vervou som sa pustila do testovania a tu je výsledok!
Dnešná recenzia bude venovaná novinkám z dekoratívky- očným tieňom, maslám na pery, maskare, ako i pudru a makeupu v 1.
 Očné tiene EyeArtist ColorWaves
120/ 150/ 800
Ako prvé si vezmeme na mušku očné mono tiene, ktoré sľubujú dlhotrvácnosť a bohatú pigmentáciu. Tiene mi prišli v 3 odtieňoch, v čiernom plastovom obale, pekne zalisované. Majú jemnú štruktúru, krásne sa lesknú a poskytujú očiam 3D efekt v líčení. Dajú sa používať namokro i nasucho, ja však uprednostňujem tú druhú variantu. Obal nie je ničím zvláštny, ale ľahko sa otvára, nevylomím si na ňom necht. A teraz k pozitívam-tiene majú dobrý výber odtieňov, páči sa mi zlatý i medený odtieň, ľahko sa nanášajú a na oku ozaj držia i niekoľko hodín! Ozaj sa s nimi dá vykúzliť elegantné líčenie, takéto farby ja môžem za každých okolností. Sú znašanlivé i s citlivými očami či kontaktnými šošovkami. Na výber je až 9 odtieňov, cena 5,99 čo je celkom dosť za jeden kus.
Negatíva-tiene trošku prášia, ale iba málinko. Najsvetlejší odtieň je čistá tragédia, nulová pigmentácia, všimnete si na fotke nižšie na mojej ruke swatch odtieňa v strede? Pretože ako som sa snažila, tak som sa snažila, nie je absolútne viditeľný.
 Big & Beautiful BFly Xtreme Black
O tejto riasenke s motýlím kartáčikom som si už nemálo prečítala a je to typ, ktorý vám buď sadne a vyčarí pekné riasy alebo nad ňou zlomíte palicu. Poniektoré možno i ruku, kým sa s ňou naučíte pracovať, nie je to totiž tak celkom user friendly maskara...ale ide to! Po niekoľkých pokusoch som sa dopracovala k dobrému výsledku. Z rias neopadáva ani nežmolkuje. Drží a predlžuje i riasy v kútiku oka, kam sa je zvyčajne obtiažne dostať. Nie je to moja najlepšia riasenka ale ani najhoršia, taký lepší stred :-)
cena 8,99
 24H Perfect Stay púder a makeup v 1 + podkladová báza Perfect Skin
 Astor prišiel s novinkou, a to púdrom a makeupom v 1. Mal by urýchliť a zjednodušiť rannú rutinu a s obsahom primeru v zložení i predĺžiť životnosť vášho líčenia. Balenie obsahuje hubku na nanášanie a zrkadielko, čo sa hodí na líčenie za pochodu alebo kdekoľvek ste. Použitie má 2 variácie, a to:

  • nasucho pre klasický púdrový vzhľad
  • namokro pre dokonalé líčenie makeupom
Ako pozitívum vidím SPF 18 i fakt, že ide o univerzálny produkt s rôznym využitím. Používam ho skôr ako púder, ako makeup je dosť svetlý a neviem si predstaviť, že by prekryl moje nedokonalosti pleti. Vždy sa cítim istejšie s krycím makeupom alebo aspoň BB-čkom. Aktuálne som ho mala na tvári vyše 5 hodín a po príchode domov som sa takmer vôbec neleskla, čo ale závisí od typu vašej pleti. Púder hodnotím veľmi pozitívne, nesklamal ma.

cena 9,99
 Soft Sensation Lipcolor Butter Matte
Pamätáte si na klasické hydratačné masielka od Astoru? Bol to obrovský hit a sú mojím miláčikom dodnes. Najnovšie pribudli do regálov ich mladšie sestry, tentokrát v matnom vydaní. Napriek matnému vzhľad vaše pery nevysušia, vážne. Poskytujú sýtu farbu ako rúž, hydratáciu ako balzam plus sexi matný finish. Tieto masielka milujem a sú superpraktické, potiahnete nimi presné kontúry a vydržia i 4-5 hodín! Balenie je ako u predošlých masiel, vysúvateľné, čo mne skvelo vyhovuje. Do týchto masielok sa oplatí investovať, nesklamali ma, najviac mi sedí odtieň 027 Elegant Nude.
cena 6,99
027 Elegant Nude/  026 Royal Diva/ 023 Vivid Divine

Aký máte názor na tieto news, skúšali ste niečo z toho? :-)



17 komentárov

  1. Mám matná másla a jsou skvělá :)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/me-elfi-zlaticko.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Neskúšala, ale na masielka sa chystám, všade samé chvály tak minimálne jeden odtieň mi do zbierky určite skôr či neskôr pribudne :)

    Katka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie masielka sú asi jediné, čo ma na Astore ešte láka :D inak ma táto značka akosi vôbec nezaujíma...
    D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pred rokmi to tiež tak u mňa bolo, ale niektoré veci majú strašne fajn :-)

      Odstrániť
  4. Me se strasne libi masilka a ty ocni stiny.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pri tieňoch treba vyberať s rozumom,, niektoré sa nevydarili :-)

      Odstrániť
  5. Vyzerá to naozaj super. Astor nemám moc rada, no toto sa im celkom podarilo ...

    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Astor je fajn len mu musíš dať šancu, inovuje svoje produkty

      Odstrániť
  6. Krásne vecičky, veľmi ma zaujali hlavne tie matné rúže. Jedno masielko od Astoru mám, no nepoužívam ho, ale tieto matné by mi mohli vyhovovať viac :) Ten fialkový odtieň vyzerá brutálne dobre, len si ho neviem predstaviť na sebe :D
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten fialový si neviem ani ja predstaviť na sebe, ale odhodlám sa k tomu....raz :-D lebo je supiš... a tebe by možno pristal viac ;-)

      Odstrániť
  7. Lipcolor Butter Matte mám rozhodně v plánu vyzkoušet!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Moc pěkné věcičky!:)

    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY!:)
    budu moc ráda, pokud se zapojíš :)
    http://www.lovies47.cz/2015/04/giveaway-03.html

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ty si mě teda nahlodala s tím pudrem! :D Já bojuju s poměrně hodně mastnou pletí a tak je pro mě dobrý pudr základ :D Momentálně používám Stay Matte, který perfektně zmatňuje, ale zase moc nevydrží a tak se mnou pudr putuje i do školy, a ten obal.. :D No, každé balení se po pár dnech rozfláká, ať už v té tašce nebo v šuplíku.. Tak přemýšlím nad tím Astorem :)

    OdpovedaťOdstrániť