April Favourites

streda 6. mája 2015

Aj vám sa zdá,
že dni utekajú ako voda? Apríl bol riadne bláznivý, to sa musí uznať. Veľa času na blog mi rozhodne nedaroval :-( Avšak je tu máj, lásky čas-najkrajší mesiac v roku. Viete prečo? Mám narodeniny, to bude asi ale len jedno z vysvetlení.....máj je čarovný mesiac, všetko funguje akosi plynulejšie, dokáže poblúzniť nejednu romantickú dušu a zviesť ju do svojich osídiel slniečkového počasia a scenérie hýriacej všetkymi farbami....alebo sa mi to iba zdá? Určite nie som sama :-)

Ak by som mala zosumarizovať predošlý mesiac-bol to chaos. Taký roztomilý chaos. Nenudila som sa. Dokonca som si nemala čas ani sadnúť na zadok a len tak sa zamyslieť. Takže sa zamyslím teraz s vami, pekne spoločne, čo pekné a usmievavé mi tento mesiac do života priniesol!
V apríli som veľmi nemala čas lietať po obchodoch, ale stalo sa, že mi padla do náručia táto kabelka-presne takú som chcela. Mali len jeden kus a to ako sa na mňa cez výklad usmievala a ja som na ňu cerila zúbky, to si neviete predstaviť! Je moja a iba moja, a to čo na nej vidím veľa ľudí nechápe, bohužiaľ alebo vďakabohu každý máme iný vkus. Je a bude mojou absolútnou obľúbenkyňou tejto jari.
 K jarnému líčeniu nepochybne patria jemné farbičky a inak to nie je ani u mňa. Milujem univerzálne farby, vhodné na každý deň. Mojím najpoužívanejším rúžom je bezpochyby Lasting Finish Matte  od Rimmel z červenej kolekcie Kate Moss. Farbičku si nepomýlite, odtieň 101 je proste top! Druhou fešandou je nude sestrička, tentokrát od značky Essence. Tieto rúže s matným finishom sa neuveriteľne vydarili, majú nielen trendy obal, ale sú na perách príjemné a trvácne. Obe kamošky nosievam v kabelke a verte mi, dodajú i tomu najsimplexnejšiemu líčeniu ako je to moje, ten správny šmrnc. Rozjasňovač od theBalm je mojou stálicou v obľúbenosti, Cindy Lou  môjmu ružovkastému tónu pleti dokonale sedí.
 Favoritkou medzi vôňami je moja Guess Dare....nechávala za sebou nemalý počet komplimentov a zlomených sŕdc :D Je tak krásne čistá, svieža a sladká zároveň. Je to sexi vôňa, ktorá si podmaní vaše okolie. Dozaista si ju kúpim znovu, získala si ma. Verzia do kabelky sa mi síce osvedčila, ale vôňou ako je táto sa nešetrí.
Hlava
kumquat, kvet jablone, kvet citrónovníka
Srdce
ruža, jazmín, kvet kaktusu
Základ
kokos, drevité tóny, pižmo
 Ak netrávim deň v kancelárii, môžem si dovoliť i výraznejšie tóny a odtiene ružovej, avšak nestáva sa to často, o to je to vzácnejšie ma na ulici stretnúť s výrazným rúžom. Moju Fuchsiu Passion od Astoru som zanedbala počas celej zimy, teraz ale prichádza jej čas. Nielen príroda sa prebúdza, mám pocit, že i moja kozmetická taška akoby sa konečne prebrala do života! Šťavnatá farba a hydratácia v jednom čo viac si priať. Balea prišla s novinkou, a to parfémom na vlasy. Pravdupovediac, nič mi to nehovorilo...ale zvykla som si. Jeden strek mi bohate stačí a mám krajší deň! Vlasy pekne prevonia, osvieži, ale netreba to preháňať, aby ste nepôsobili ako chodiaca drogéria.
Na krémiky od Baley v retro plechovničkách nedám dopustiť. Hydratácia nie je maximálna, pravda, ale uznajte, nechá vás chladným? Malinová vôňa s nármoríckym motívom mi  najnovšie pribudla do zbierky a pravdupovediac, ruky mi zanechá voňavé a zjemnené, i keď nie nadlho, ale to jej odpustím....ešte je tu ikonická a osudová Ziaja...
Hydratácia.....na jemné rúčky si potrpím, na jemné pery tiež. Je to ten pocit-"Aha, starám sa o seba" minimum, čo môže žena pre seba spraviť. 
Odkedy mám na starosti celú domácnosť, vždy mám pocit vysušených rúk. Často upratujem, umývam riady, cez deň si veľakrát dezinfikujem ruky. Vtedy je na blízku môj verný pomocník od Ziaje-koncentrát na ruky z kozieho mlieka. Denne ho stačí použiť iba raz a máte do minúty hebké dlane. Zvyknem ho používať i na noc, do rána sa ten efekt ešte znásobí. Domáce práce už nie sú až taká otrava, vážne. Ruky ako ušienky sa dnes nenosia, všakže? Ziaja je značka dostupná pre každú z nás a to mi na nej imponuje. Momentálne toho od nej testujem viac, život mi osladilo kakaové maslo na pery, chutí božsky! I keď ja ho nezvyknem konzumovať, pochopiteľne :-D


Teším sa na vaše komentáre! :-)


24 komentárov

  1. Krásne vecičky ;) Inšpirovala si ma, minimálne musíme na nákupoch obzrieť tie Balea vecičky ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Samozrejme, aj do Clemantisu pojdeme :-) len sa radsej nepriznavam, ze som opat nakupovala :D ale urcite nie som sama, vsak ;-)

      Odstrániť
  2. No tie krémiky od Balea - kvalitka nič moc, parfumácia silná ale ten obal <3 námornícky mám tiež a neviem im odolať!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvělý článek :-)

    Cindy je top :-) Mám ji taky a je božská :-)

    Zvu tě na svůj blog :-)
    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se-v-tyrkysu.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super vecičky, aj fotky :) Aj ja som neodolala tomu Balea krémiku, zlákal ma ten obal a vôňa je paráádna :) Prosím ťa, aký odtieň je ten Essence rúž? Obidva aj s Rimmelom ma veľmi zaujali :)

    Katka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uz mam asi treti vsetky super vyzeraju na pracovnom stole ;) odtien sa vola Nude Love c.11 :))

      Odstrániť
  5. Krásne veci :) Kabelka je super a rúže majú neskutočnú farbu. Všetko podľa môjho gusta :)

    theVandasdiary

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kabelka/psaníčko je krásná. Taky hledám nějakou v podobné barvě, ale vždycky stejně skončím u černé :)

    Jinak Cindy- Lou bych taky ráda vyzkoušela. Teda brala bych klidně i Mary a Betty. Člověk nemá být moc vybíravý:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Betty mam a nepouzivam nepristane mi :(( kabeliek nie je nikdy dost obcas mam dojem ze makam iba na kabelky :D taketo s dnom mam rada vela sa do nich vmesti

      Odstrániť
  7. Moc pěkné úlovky, všechny se tváří tak vesele a jarně :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Preto su i aprilovi oblubenci :))) niektore vecicky mam uz dlhsie

      Odstrániť
  8. Ten Kate Moss rúž je úžasný! :) hneď ako budem vedieť si pre neho skočím :3

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tie rúže na moc zaujali keďže rúže milujem na kozmetike asi najviac. Super fotky! :)
    Bola by som rada, ak by si sa ty a tvoji čitatelia zapojili do mojej giveaway. Nájdete ju tu: http://baribircak.blogspot.sk/2015/04/bionatural-giveaway-appreciate-your.html

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Veľmi ma zaujal tvoj blog, som rada že som ho našla. Máš veľmi krásne články,fotky aj design, také veselé a sladké :) :D
    A tie rúže len že wau.. :)
    Mimlovee

    OdpovedaťOdstrániť
  11. pekný článok :))

    www.dominikamakarova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť