Ziaja Event

sobota 18. apríla 2015

Krásne sobotné ránko prajem, 
konečne je tu víkend!!! Ani si neviete predstaviť, ako som sa na túto chvíľu tešila. Sobota je vždy vrcholom víkendu a to, ako som si užila tú minulo týždňovú, vám teraz s hrdosťou do detailov veľmi rada vyrozprávam. Minulý víkend som totižto zažila môj prvý blogerský event odkedy blogujem, a to vďaka značke Ziaja (ktorú odteraz milujem ešte viac :-D). Nechápte ma zle, ale takmer všetko sa vždy sústreďuje na západe a k nám na východ len málokedy dôjde niečo tak trendy (čo nám ostatní môžu iba ticho závidieť) ako je možnosť zúčastniť sa skvelej akcie a navštíviť i tento rozkošný Ziaja ostrovček V OC Atrium Optima v Košiciach, ktorý je momentálne jediný Ziaja obchodík tohto typu na Slovensku. Preto jedno veľké Ďakujem smerujem hneď v úvode Peťke, ktorá celú akciu spáchala.
Možno si poviete, že je to iba ostrovček a "kamrlík", ale na 12 metroch štvorcových nájdete ponuku približne 400 produktov, čo je riadna pecka!!! Nehovoriac o tom, že pani predávajúca Natália je strašne milá osôbka a nemá problém s čímkoľvek poradiť. 

Ak by ste to ešte nevedeli, Ziaja je poľský rodinný podnik na výrobu farmaceutík a kozmetiky vysokej kvality, ktorý založili v roku 1989 Aleandra a Zenon Ziaja. Pani Ondrejkovičová, ktorá nám spríjemňovala predpoludnie počas eventu nám vyrozprávala i pozadie vzniku tejto značky. Pán Ziaja začínal doslova a do písmena doma v kuchyni "na kolene" ako sa vraví, ale nenechajte sa pomýliť! Namiesto drahých obalov radšej investoval do kvality, pretože už vtedy rozumel tomu, čo sa myslí pod pojmom konkurencieschopnosť. Dnes má značka Ziaja svoje vlastné výskumné laboratóriá ako i oddelenie kontroly kvality.

....a čo ponúka?...
Ak do obchodíka zavítate s celou rodinkou, s manželom, deťmi, sestrou či mamkou, verím, že ani jeden z nich neodíde so sklopenými ušami a naprázdno. Ponuka je ozaj pestrá, od telovej kozmetiky, po pánsku, pleťovú, zoštíhľujúcu, detskú, až po rôzne druhy šampónov, intímnu hygienu, dedoranty, BB-krémy atď. 
šampóniky pre každý typ vlasov
moja milovaná kakaová rada
rada s argánovým olejom
detské sprchové gély coca cola a žuvačka-úúúžas!!!
dobrý pomaranč nikdy nemôže byť zlý :-D ani v kozmetike...
rada Mamma Mia pre mamičky a kozmetika i pre tých najmenších
veľmi obľúbený pánsky kútik

V rámci eventu sme dostali voucher na ľubovoľný výber 7 produktov. Všetky sme v tom mali jasno, každá si vybrala po čom jej srdce najviac pišťalo a každá sme ešte dokupovali darčeky navyše. Obdržali sme i zákaznícku kartičku, ktorú vám dajú už pri prvom nákupe. Môj výber vám postupne budem predstavovať na blogu, i keď o niektorých z výrobkov ste si už mohli u mňa prečítať :-)
 Zuzka, Claire, Nicka a Ja
so Zuzkou, Biancou a Nickou 

A tu sa už konečne dostávam k hlavnej pointe dňa, kde nebola dôležitá iba kozmetika (ktorá nás samozrejme spojila ;-)), ale predovšetkým spoznať sa, a to osobne. Zo začiatku sme sa jedna druhej hanbili, ale potom sa rozbehla živá diskusia a tak uvoľnenú atmosféru som ozaj nečakala. Baby boli všetky usmiate a dobre naladené a dalo sa s nimi podebatovať o čomkoľvek. Obedík sme si dali v miestnej reštike v Optime v Pizza Olive, kde sme si nenormálne pochutili, pretože tam naozaj super varia, chválim výber reštaurácie! Pri obede sa nám venovala i pani Ondrejkovičová, ktorá má na starosti distribučné kanály pre Ziaju.

Po obede nastal čas na wellness procedúru v miestnom nechtovom salóne, na ktorú sme sa vybrali po dvojiciach. My s Nickou sme sa zhodli natom, že to bolo tak relaxačné, až sme ku koncu skoro zaspali :-D 

Deň však ešte ani zďaleka nekončil, dohodli sme sa s babami, že si ešte neformálnejšie posedíme večer v meste v nejakom podniku. Výber padol na Republiku Východu, neviem či to bol zámer alebo náhoda, ale dievčatá ocenili atmošku v pravej východniarskej metropole o to viac :-) Večer sme už preberali kvázi všetko, nielen kozmetiku a môžem povedať, že sme si "sadli". Mám užasné zážitky a teším sa z toho, že som ich všetky mohla spoznať. Z blogu totiž veľa osobných vlastností nevyčítate, ale z rozhovoru už áno. Nálada bola tak free, že mi to pripadalo ako posedenie s kamoškami.

 Peťka z PR
Ja :)

Ešte raz jedno veľké ĎAKUJEM všetkým zúčastneným, teším sa na ďalšiu takúto akciu :-)


5 komentárov

  1. konečne sa takáto akcia konala aj na východe - som rada, že Ziaja prišla najprv k nám s takouto predajničkou - ale aspoň takto na fotkách sa čitateľky môžu presvedčiť, koľko sa toho do nej zmestí :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzeral to byť super event, gratulujem a určite si si ho užila :) prajem ti viac takých eventov a možno sa raz na nejakom aj stretneme :) Pekne nafotené aj napísané :)

    theVandasdiary

    OdpovedaťOdstrániť