Vianočné testovanie- Ebelin & Balea

streda 17. decembra 2014

Ahojte,
dnes vám prinášam recenziu na dve vysoko praktické vecičky, ktoré sa vám doma určite zídu. V prvom rade spomeniem náležitú starostlivosť o ruky, ktorá je v zimnom období na mieste. Síce ešte neprišli silné mrazy, momentálne máme 10 stupňov nad 0, ale naše rúčky by sme si mali rozmaznávať. Predsa len robia všetko za nás a často to schytajú najviac :-) Druhá pomôcka sa týka čistenia kozmetických štetcov, a teda z môjho pohľadu je to určite vytúžená vec, ktorá ušetrí čas a je účelná. DM-ka nám teda tentokrát na testovanie zaslala krém a masku na ruky v jednom od značky Balea a čistič na kozmetické štetce od značky Ebelin. 
 Balea krém a maska na ruky 2 v 1 s olejom z makadámiového orecha
Krémy na ruky od Baley proste zbožňujem. Sú lacné, extravoňavé a plnia si svoju úlohu. Pamätám si, že mojím naj naj najobľúbenejším bol krém na ruky s mangom-na ten veľmi nostalgicky spomínam :-(. Tento krém na ruky s makadámiovým orieškom (ktorý tam ale vôbec necítim) je ozaj hyper hydratačný. Z toho vyplýva i jeho druhá možnosť použitia, a tou je maska na ruky. Raz týždenne sa odporúča naniesť si tento krém na ruky v hrubšej vrstve a nechať pôsobiť aspoň 30 minút. Musím podotknúť, že u mňa je efektný už pri obyčajnom použití, ruky mám vláčne a jemné, no i troška mastnejšie, preto si ho dávam tesne pred spaním. Krém uvítajú hlavne sušienky s pocitom večne suchých a napnutých rúk.
 objem: 100ml
cena: 1,39

Ebelin čistič kozmetických štetcov
Čistič na kozmetické štetce (na púdre, lícenky či očné tiene) je určite niečo, čo postráda vo svojej kozmetickej výbave nejedna z nás. Doteraz som v drogérii na žiadny podobný produkt nenatrafila, a tak som si vystačila s obyčajným šampónom. Ten síce všetok "neporiadok" zo štetcov dokázal vymyť, ale samotné čistenie a schnutie iste neboli rýchlou, skôr zdĺhavou záležitosťou. Tento čistič od Ebelin v sprejovej forme výrazne šetrí čas, i keď určite nie je tak precízny ako šampón. Má však praktický plastový obal a stačia dve streknutia fialovej tekutiny na štetec a váš bordel zo štetcov odíde ako prišiel. Ja to robím tak, že strieknem čistič priamo na štetinky, chvíľku počkám a potom už len žnem úrodu, čiže špinky, do kuchynskej utierky alebo servítky. Krúživými pohybmi štetcom vytriem všetok maglajz a mám opäť pokoj a mier v duši, že nemám zabrudnené štetce. Lebo to naozaj nepatrí k žiadnej dáme, tobôž nie kozmetickej blogerke! Ako jediný mínus vidím dráždivé zloženie, ktoré môže v ojedinelých prípadoch vyvolať alergickú reakciu. Takže so všetkým s mierou!
objem: 100ml
cena: 4 eurá

Pred použitím...
 Po použití...
 Výsledok a pozostatky na servítke...

Tiež ste ich skúšali, čo na ne vravíte?
Podľa mňa ide o v celku kvalitné novinky a cenovo dostupné 
novinky :-)



4 komentáre

  1. Páni to je skutočne skvelá novinka ten čistič na štetce, tiež som doposiaľ v drogérii neobjavila totálne žiaden. Zatiaľ som štetce čistila destkým šampónom po každom použití, lebo ako píšeš, špinavé štetce nie sú nič príjemné a ani pekné a už tobôž to našej pleti neprospieva. Krém Balea mám tiež a je vynikajúci.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja taktiez iba samponom a tym padom nie tak casto. Doposial som videla cistice iba na nete a tym padom sa mi do toho ist nechcelo. Tento je fajn a za 4 eura vydrzi i cely rok, tolko ho tam je :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zdravím :) už dlho pátram práve po tomto ako si si to zariadila aby ti posielali tieto produkty domov na testovanie? ja by som rasda tiež toto chcela reku ako si k tomu prišla :) či si to vyhrala alebo ako si sa k tomu dostala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj ja sa chcem spýtať :) že ako si k tomu prišla že ti dm poslala na testovanie produkty lebo už som to čítala u viacerích článkov ale stále sa k tomu neviem nejak dopracovať :) :)

    OdpovedaťOdstrániť