Poďte so mnou do rozprávky

streda 10. decembra 2014

Ostáva už len neuveriteľných 14 dní do Vianoc! Čas zázrakov, rozprávok a splnených detských želaní....na tie si však ešte musíme počkať.

Stále vo mne drieme rozprávkovo-detská duša, a preto vás dnes zoberiem na dobrodružnú výpravu s romantickým hrdinom-Dermacolom a tu sú veru všetky zázraky povolené. Čo by to bol za príbeh, ak by v ňom nebola krásna a nežná princezná, však :-) Táto princezná však bola nielen rozumná (a práve preto stále slobodná :), ale poznala i pár jednoduchých trikov pre svoju krásu. Sama ich nazývala kúzlami, pretože pár ťahmi svojej čarovnej paličky, riasenky, rúžu a lícenky si vyčarovala v zrkadle nové, ženskejšie ja. Vedela, že ženu robí ženou práve jej romantická duša a zraniteľnosť, ale povedala si, že nechce byť princezná akých je tisíce. Chcela byť nielen nežnou princeznou, ale i odvážnou a vzpurnou bytosťou, ktorú by si ľudia vážili nielen vďaka jej éterickému vzhľadu, ale predovšetkým vďaka jej bystrému umu. A tak táto princezná v sebe skĺbila obe stránky jej nevšednej povahy-romantickú dušu i dobrodružného ducha. A to nielen vo vnútri ale i navonok. Správa o nevídanej kráse sa šírila rýchlosťou blesku a prenikla do všetkých kráľovstiev. Princovia sa predbiehali a neustále súperili, kto dobyje srdce princeznej. Našli sa i takí, ktorým sa  predstava o nezávislej bytosti priečila, a tak sa radšej naďalej venovali dvorným hrám a poľovačkám. Určite sa pýtate, kedy už konečne príde na scénu ten vytúžený princ. Odpoveď znie-nepríde, alebo lepšie povedané nie taký, akého si ho predstavujete. Princezná sa rozhodla, že sa nevydá, bola totižto už otrávená zo všetkých tých pajácov, z ktorých tiahlo víno a celé dni nevenovali sa ničomu dobrému, iba márnili čas, ako svoj tak i jej. Rozhodla sa, že počká na toho pravého, alebo ostane navždy sama. A tak čakala a čakala a princ neprichádzal. Vtedy spoznala význam slov, že žena je taká krásna, ako sa cíti. Celé tie roky si navrávala, že sa chce páčiť ľudu a predovšetkým potenciálnym ženíchom, ale pravdou bolo, že sa najviac páčila sama sebe :-) Robila to pre svoj vlastný vnútorný pocit a vlastnú spokojnosť. A neuveríte, ale akonáhle si to uvedomila, na scéne sa objavil charizmatický princ. Na prvý pohľad sa do seba zamilovali a asi viete čo nasledovalo ďalej. Princ jej zo svojej bájnej krajiny doniesol i nemalé dary, veď čo by pre ženu svojho srdca nespravil :-) Zaujíma vás, aké kúzelné predmety si pre ňu osud pripravil?
DERMACOL MEGA LASHES riasenka
Prvým darom od princa bol zázrak pre panoramatický a zmyselný pohľad princezniných krásnych očí. Riasenka Mega Lashes sľubovala riasam mega objem s panoramatickým efektom, výraznú farbu, tvar i hustotu. Objemová kefka riasy rozčeše a oddelí. Jemná krémová textúra nevytvára hrudky, je extra odolná a perfektne priľnavá. A čo nato princezná? Jej pohľad nabral nový rozmer a dokonca takmer v tanečnej sále spôsobila spod svojich vejárovitých rias prievan. Riasenka sa stala základom jej každodenného líčenia. Obdivné komplimenty dvoranov ju iba utvrdili v tom, že táto kúzelná vecička na jej toaletnom stolíku určite nezapadne prachom.

Moon Touch očné tiene
Pri poslednej princovej výprave na mesačnú krajinu, čo len potvrdzovalo jeho odvážneho ducha, sa mu podarilo ukoristiť ďalší dar pre svoju milovanú. Zo svojich ciest jej doniesol penové očné tiene, ktoré hádžu dokonalé odlesky, čo mu pripomenulo bezsenné noci a prechádzky v kráľovských záhradách za splnu mesiaca so svojou snúbenicou. Predsavzal si, že kúsok že kúsok tejto nádhery musí zdobiť jeho nastávajúcu.
Princeznú zaujala ľahučká,veľmi jemná penová konzistencia, ktorá sa jednoducho a rýchlo rozotiera. Očné tiene jej dokonale priľnuli a nezlievali sa, dokonca sa stali vodeodolnými, a tak i keď ju ktosi z poddaných rozplakal, ostala stále upravená. Intenzitu farby si volila sama, podľa nálady alebo spoločenskej udalosti, zvyčajne nimi len dotieňovala vonkajší kútik oka. Dopočula sa však, že na mesačnej krajine existuje ďalších 7 odtieňov, a tak vyslala svojho panoša na ďalšiu výpravu.
LONGLASTING LIPSTICK
Princova matka, samotná kráľovná, poslala po svojom synovi svojej budúcej neveste dar, ktorý poteší každú ženu bez výnimky, bez ohľadu na jej vek či postavenie. Avšak dlhotrvajúci rúž s obsahom zvláčňujúcich olejov a prírodných  voskov a sýtosťou svojich farieb, vyrážal dych už na prvý pohľad. Jeho zjav a obal bol naozaj hoden samotnej kráľovnej. Zlaté ornamenty sa odrážali vo svetle sviec v princezniných komnatách, keď si ho so zatajeným dychom prezerala večer pred svojou svadbou. Najprv nemohla prísť nato, ako sa tento skvost otvára, lámala si nad tým hlavu až kým nezatlačila dno, a rúž sa zázračne otvoril. Do oka jej padol odtieň rúžu, pripomínal jej maliny či lesné plody a podčiarkol jej porcelánovú pleť. A tak na druhý deň princezná kráčala uličkou v katedrále k oltáru a pery sa jej zvlnili do úsmevu-mala na nich ten najkrajší svadobný dar. Vysoká krycia schopnosť a dlhotrvácnosť rúžu jej umožnili vychutnať si svadobnú hostinu, jesť piť a zabávať sa, čo jej sily stačili.
SHEER FACE ILLUMINATOR FRESH ROSE
Bohužiaľ svadby sa nemohol zúčastniť princov najmilší brat, a tak dorazil až tesne po svadbe. Bol tak trochu poet, našiel zaľúbenie v knihách a zvodných veršoch. Väčšinu času trávil tvorením a rojčením na čerstvom vzduchu, kedy sa mu v mysli vynárali tie najúžasnejšie predstavy. S princeznou mali čosi spoločné, i ona milovala prírodu, svoje záhrady a skleníky plné kvetov. Ruže mali v jej srdci ale špecifické miesto a on to dobre vedel. Daroval jej fľaštičku čarovného fluida. Fludium jemne zjednotí tón pleti a zároveň ju okamžite rozjasní. Zdokonalí, skrášli a omladí vzhľad pleti na celý dlhý deň či noc. Zvýrazňuje a modeluje kontúry tváre. Svetlo odrážajúce čiastočky opticky maskujú vrásky, kruhy pod očami a iné nedokonalosti. Princezná jasala od radosti, zázračný elixír si miešala do svojho krému, alebo len tak naniesla na bradu, lícne kosti či na oči. Okamžite sa rozžiarila nielen jej pleť, ale i pohľad. Kypela zdravím, bola ako čerstvo rozkvitnutá ruža a princovi ešte nikdy nepripadala krajšia.

...a žili šťastne :-)...

Máte i vy rady rozprávky?



9 komentárov

  1. Moc krásné fotky ♥
    Líbí se mi hlavně rtěnka :)

    Monča z Like Lady ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. rtenka je vskutku úžasná :-)) podľa mňa najkrajší odtieň zo všetkých longlasting.

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Je ho v tej flasticke habadej, nadhera co dlho vydrzi :)

      Odstrániť
  3. Bože ty fotky! Nádhera a v tuhle chvíli bych brala všechno na nich jenom z toho důvodu jak krásně jsi to nafotila :-))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem zdvihla si mi naladu v tento pochmurny vecer :))

      Odstrániť
  4. Veľmi pekné fotky, len keby boli väčšie, tak by to bolo úplne super :) theVandasdiary

    OdpovedaťOdstrániť
  5. prepáč, napísala som Ti komentár ohľadom väčších fotiek, ale mala som nejakým zázrakom spustenú mobilnovú verziu tvojej stránky, takto je to super :) theVandasdiary

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krajšiu recenziu som už dlho nevidela a nečítala! :)

    OdpovedaťOdstrániť