Óóó šaty!

pondelok 8. decembra 2014

Ahojky,
dnes sa mi slávnostne pokazil foťak, po vyše hodine fotenia na recenziu mi fotky vymazal a sú nenávratne preč. A ten stratený čas radšej ani nekomentujem, takže kým to nevyriešim, budem prispievať fotkami z mobilu. 
Dnes by som vám chcela ukázať jedny šaty, ktoré si plánujem obliecť na jeden večierok. Sú úplne jednoduché a obyčajné, a práve preto sa veľmi dobre kombinujú i s výraznými šperkami. Sú to také jesenno-zimné šaty s dlhým rukávom, síce nie také hrubé aké som čakala, ale sú príjemné na telo a veľmi pohodlné. Vpredu sú trocha riasené, čím super zakryjú nedostatky v páse (i keď som za posledné obdobie schudla:)). Sú šedo-čierne, čiže ozaj univerzálne a ku všetkému.
V reáli vyzerajú takmer identicky ako na fotke z obchodu len s tým rozdielom, že nie sú hrubšie ako som si pôvodne myslela. I tak si myslím, že pod kabát sú to šaty na každý deň, i do práce, ak však vezmeme do úvahy večierok alebo nejakú udalosť, stačí k nim pridať niečo extravagantnejšie-šperky, vysoké topánky a kabelku do ruky. 
cena: 19,47
kúpite: TU
Prišli mi zo stránky i s vysačkou a ak vás zaujíma či smrdeli, tak odpoveď je nie nesmrdeli ako väčšina čínskych vecí. Páčia sa mi a čo je najdôležitejšie, hoci som si vybrala veľ. L, sedia mi úplne presne, čiže som sa skvelo trafila. Spokojnosť, určite ich využijem.

Nosíte v zime šaty? 

2 komentáre