Dermacol 16H Lipcolour

utorok 30. decembra 2014

V období medzi Vianocami a Silvestrom začíname bilancovať svoj uplynulý rok. Pre niekoho bol cool a pre niekoho zas nie. Väčšinu tohto roka som presedela v kúte, nie doslova samozrejme, ale bol to rok plný zmien, stresov a problémov. Ak vám poviem, že už večnosť som na Silvestra nikde nebola, maximálne doma alebo v bare, tak mi asi neuveríte. Je to depresívne, ľudia si naivne myslia, že zmena čísla v kalendári im prinesie blaho, šťastie ba ešte i čosi navyše. A tak bezhlavo skupujú róby, peleríny, prskavky a šampus-aby to malo grády prirodzene....
Ak sa niekam stajlujem, tak jedine kvôli sebe. V tomto zimnom období sa zvyknem obliekať do farieb, aké v priebehu roka neznášam-napr. do červenej. K Vianociam a dajme tomu i silvestrovskej party táto farba jednducho patrí. Takže výzva pre mňa na tohtoročnú silvestrovskú noc znie-"Baby nebude sedět v koute (doma)!"

V zimnom, mrazivom a jednotvárnom období vás červená rozžiari tak ako žiadna iná farba. To, či vám pristane alebo nie, už musíte posúdiť samé :-)

Dnes vám ukážem januárovú novinku od Dermacolu- 16H Lipcolour, ktorá so sebou prináša farebnú revolúciu na náš československý trh. Je to jedinečný produkt na pery, ktorý vám zaistí high level pigmentácie a výdrže-sľubuje až 16hodín
Na oko vyzerá ako obojstranný lesk na pery. Obal neohúri ani neurazí, je skôr z kategórie nenápadných. Jedná sa o dvojfázový produkt, preto i samotná aplikácia na pery prebieha v 2 fázach:

1. krok- na pery nanesieme farbnú bázu pomocou aplikátora. Už v tomto kroku je farba dokonale sýta a rýchlo sa do pier vpíja. Necháme zaschnúť zhruba 1 minútu. Výsledok sú krikľavočervené pery s matným efektom. Na popraskaných a suchých perách tento efekt vyzerá nepekne, preto odporúčm predtým použiť aspoň balzam.
2.krok- nanesieme lesk, ten sa postará o efekt plnších a krajších pier, navyše im dodá i jemnú starostlivosť v podobe prírodných olejov, včelieho vosku a vitamínu E.

 Zvyčajne sa nevyhnem otlačeniu červenej bázy i na bezfarebný aplikátor. Musím ale zdôrazniť, že oboje sa veľmi jednoducho nanáša, zvládne to každá z vás bez väčších problémov. Pozor ale nato, ak sa pri aplikácii trocha predsa vychýlite, je nutné to odlíčiť, s vodou vám to dole nepôjde, a i s micelárkou je to fuška. Produkt na perách hravo vydrží 16hodín, je zrejmé, že už nebudú pery vyzerať tak dokonalo ako na začiatku, ale farba drží a minimálne hrubšie kontúry ostávajú sfarbené. Počas dňa sa dá produkt vrstviť a opätovne nanášať, zatiaľ som však túto možnosť nevyužila, pretože produkt drží a drží ako šialený! Večer mám čo robiť, aby som ho zmyla :D
Podľa mňa na vianočné niekoľkochodové hody a bujaré párty je tento produkt ako stvorený-žiadne rozmazávanie, fakt žiadne plus žiadne odtlačky na pohári či na zuboch. Zatiaľ som sa s tak trvácnym leskom nestretla a je to pre mňa opäť čosi nové. Raz som naň večer pri odličovaní zabudla a ráno som sa prebudila s namaľovanými perami, vôbec som nechápala...:D Vyskúšajte a nebudete chápať ani vy, v dobrom!

Dostupný by mal byť od januára a to v 9 odtieňoch.

Čo naň hovoríte ?


10 komentárov

  1. Krásná barvička! Už se na ně těším :)
    chickflickcherry.blogspot.cz/2014/12/vanocni-opi-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bude na vyber 9 odtienov cize urcite si vyberies ten svoj vytuzeny :)

      Odstrániť
  2. Tak to vypadá jako malý zázrak :-O

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tohle vypadá hodně dobře! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vypadá vážně super! :)

    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vyzerá to super!! :) Asi si môžem pripísať ďalší produkt na wishlist :D
    Inak, veľmi sa mi páči tvoja veta: "Ak sa niekam stajlujem, tak jedine kvôli sebe." a úplne s tebou súhlasím! Tak by to mali robiť všetky ženy! :)

    www.themigi93.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, ze si si tu vetu vsimla :) vacsina ludi text iba preleti a pozera obrazky...
      Inak tuto bazu ti mozem plne doporucit, vydrzi aj extremne podmienky ;)

      Odstrániť