Essence good girl/bad girl

nedeľa 30. novembra 2014

Ahojky,
prinášam rýchle preview ohľadom očakávanej limitovanej edície od Essence s názvom Good Girl Bad Girl. Podľa najčerstvejších info by k nám mala limitka doraziť už tento týždeň-takže vysoko aktuálne. Častokrát sa stalo, že avizované limitky k nám vôbec nedorazili a vlastne to ani nemali v pláne, preto vás z času na čas poinformujem iba o tých, ktoré k nám zaručene prídu. Takže už tento týždeň v sieti Drogerie Markt po celom Slovenku nájdete rúže, lesky, lasky, lícenku, toaletné vody do kabelky, očné tiene, ceruzku na oči a lícenku.



Mňa z tejto limitovanej edície nezaujalo nič, ale mladšie ročníky osloví určite viac. 
Prajem vám príjemné nakupovanie a napíšte mi, či vám niečo padlo do oka :-)
Čauky!



8 komentárov

  1. Mňa zaujali ako tak tie laky, niektoré celkom ujdú:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Brúsim si pazúriky na rúže.. Inak už ma to štve, že k nám neposielajú všetky limitka a čo som si dnes všimla, tak limitka Viennart od Catrice, ktorá má byť u nás v novembri-decembri tu ešte stále nie je !!!! A to ma strašne, ale strašne vytáča.... Neviem či majú u nás tieto dve značky tak mizerné zastúpenia alebo v čom je chyba, ale mohli by sa už veru spamätať.. Ešte aj to čo tu má byť, tu nie je.. :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak Catrice mam este radsej ako Essence ale uz som si zvykla nic necakat v nasich drogeriach lebo bud sa to rozpreda este predtym ako spustia vypredaj alebo to sem vobec ani nedojde...a este k tomu v nasom zapadakove...takze to chapem. Minule som bola v Rakuskej DMke a veru iba par veci bolo lacnejsich napr. Balea Alverde ale bezne znacky ako Astor Maxfactor boli dvakrat tak drahe, no nechapacka..

      Odstrániť
  3. Me od essence se libi ty vune mela jsem jednu v lete a nadherne vonela.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť