Náš malý Teddy

streda 26. novembra 2014

Ahojky,
iste už viete, že máme doma malý prírastok-mini čivavu Teddyho. Nie je to môj pes, je to skôr môj synovček, pretože patrí mojej sestre. Jeho ocko je maďarský šampión a jeho mamka je super kosť :-D Ale dosť bolo rodokmeňa. Keď k nám Teddy prvýkrát prišiel, nebol väčší ako škrečok. Zmestil by sa i do pohára na víno a mala som čo robiť, aby som sa nezačala smiať, taký bol mrňous. Všetci sme z neho mali zábavu, pretože to bol ozaj mikroskopický pes. Odmalička je však i svojský. Má chvíľky, keď sa chce šaliť a hrať, kusať a naháňať sa, inokedy sa utiahne preč od ľudí a chce mať pokoj :-D 

 Malý Teddy sa od začiatku nevolal Teddy. Vymyslieť mu poriadne meno bola fuška. Padli mená ako Timmy, Alex, Xaver, Jerry..no proste čistá psychiatria :-D Nakoniec však dostal meno po plyšovom medvedíkovi vďaka svojej podobe. Naozaj pripomína plyšovú hračku. I zvuky, ktoré vydáva znejú akoby bol na baterky :-D Už viem, že psie hračky pre deti nevznikli len tak z ničoho nič. 
 Teddy mám momentálne cez 720g a je na svoj vek a veľkosť ozaj chytručký. Vie aportovať, sadnúť, poprosiť, získať si pozornosť, opýtať sa na potrebu i mnoho ďalších vecí. A to má len okolo 3 mesiacov. Povahu má veľmi prítulnú a strašne rád sa mazná. Niekedy sa doslova pýta na ruky a vtedy dokáže zaspať, inokedy je úplne samostatný. 
 Jeho najväčšou slabosťou sú papučky, ponožky a koberce. Ponožky rád kuše a trhá, i keď ich máte práve oblečené, vtedy to má vlastne najradšej. Rád sa zajedá. Do papučky sa zasa rád pasíruje pchá opäť, keď ich mám na nohe, alebo mi ju z nohy ukradne a odnesie si ju do búdky. Koberčeky sú všetky pozaťahované, mochy z nich často žuje až kým mu z nich nie je zle :-) K jeho hobby tiež patrí oblizovanie uší, to je jasný znak, že vás má rád.
Ešte vám pridám pár fotiek z mobilu, síce v menšej kvalite, ale z Teddyho života :-)


To by bolo nadnes o Teddym v skratke všetko :-) 
Ak máte nejaké otázky, pýtajte sa.


13 komentárov

  1. Ten je neskutočne rozkošný, hneď by som ho brala :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Naše morča je približne rovnako veľké :D
    grapedenc.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jeej ten je rozkošný a aký je malinky..:) hned by som si ho pomaznala

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pri troche stastia by ti na znak kamaratstva olizal ucho :-)

      Odstrániť
  4. Oh bože, toto je najkrajšie zvieratko svete, milujem mini čivavy, je neskutočnýýý♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ten psíček je fakt boží!!!!!

    Rada by som ťa pozvala do GIVEAWAY o novinku na českom trhu :) Budem rada ak sa zúčastníš, stačí odpovedať na otázku

    OdpovedaťOdstrániť