Avon Hollywood Collection

sobota 29. novembra 2014

Chceli by ste aspoň na chvíľu ocitnúť v koži filmovej hviezdy? Zažiariť na červenom koberci či očariť svoje okolie nestarnúcou klasikou? Ak áno, presne pre vás, dámy, Avon prichádza s novinkou z dieľne dekoratívnej kozmetiky a tou je kolekcia Hollywood. Áno, autori sa inšpirovali samotným Hollywoodom. Vsadili na výrazné červené pery, dymové líčenie, bezchybnú pleť a upravené a očarujúce nechty. 

Ak vás zaujíma a ste zvedavé, o aké konkrétne novinky ide, čítajte ďalej. Dnes vás prevediem recenziou celej tejto retro glamour kolekcie :-)

Rúž Ultra Color Hollywood
 Ako prvé vás iste zaujmú rúže Ultra Color Hollywood. Sú v ponuke v troch krásnych sýtych farbách:

  • Show Business (čo je sýta ružovočervená farba)
  • Hollywood Siren (klasická krvavo červená)
  • Starlet Glamour (bronzovohnedá)
Všetky tri rúže som poctivo testovala. Musím pochváliť vizuálnu stránku, obaly sa veľmi vydarili, ako je tomu v podstate u celej tejto kolekcie. Rúže sú krémové a veľmi dobre pigmentované. Zvýraznia pery už v jednom ťahu. Najjednoduchšie sa mi prirodzene pracovalo s najsvetlejším odtieňom-Street Glamour. Tento odtieň mi až tak nepristane, vzhľadom k tomu, že som ozaj bleduľa a navyše obsahuje drobné trblietky, vo výsledku mi však svedčal asi najviac. Zvyšné dva odtiene sú na mňa ozaj príliš sýte a výrazné, ale neskutočne sa mi páčia. Závidím ženám, ktorým pristane všetko. S oboma rúžmi som sa snažila vytvoriť krásne a dokonalé pery a použila som i kontúrovaciu ceruzku. Poviem vám, čím tmavší odtieň, tým viac si musí dať človek záležať, aby to vyzeralo tip top. Určite vás bude zaujímať výdrž, hydratácia, rozmazávanie a podobne. Čo sa týka výdrže, je to taký priemer asi ako u všetkých klasických rúžov, pokiaľ nejde o trvácne. Ako som spomínala, rúže majú krémovú textúru, preto pery nevysušujú ani nezaliezajú do vrások, čo je super. Konzumácia jedla a pitia je diskutabilná, nato by som si dávala určite pozor :-)

 Objem: 3,6 g
Bežná cena: 6,90 €
Rozjasňujúci pleťový púder Hollywood
Na rozjasňujúce púdre mám odjakživa slabosť. Tento z rady Hollywood má skutočne nápaditý retro obal. Vo vnútri nájdete praktické zrkadielko a na samotnom púdri si môžete všimnúť vyryté hviezdičky, príde mi to cool. Púder sa odporúča nanášať na oblasti, ktoré chceme jemne zvýrazniť. U mňa sú to klasicky líčka, maximálne spánky. Púder nie je ani oranžáda ani príliš tmavý. Preto môžete použiť smelo svoj kontúrovací púder na líčka a zvyšok už len rozjasniť týmto púdrom. I keď na druhej strane k hollywoodskemu líčeniu k výrazným perám a zvýrazneným očiam je potrebné udržať dekórum a zbytočne to nepreháňať, takže tento púder bohate postačí. Obsahuje troška väčšie trblietky, ale vďaka jeho zlatistému odtieňu to nepreženiete. Za seba môžem dodať, že ako rozjasňovač na líčka je úžasný a na nadchádzajúce zimné obdobie sa bude určite hodiť
Objem: 15 g
Bežná cena: 7,50
 Ceruzka na oči Hollywood
 Ceruzka na oči ma prekvapila jedinečným tvarom. Je hranatá a jemne zošikmená, ozaj zvláštne tvarovaná, inak sa klasicky vysúva. Čo je plusom-nerozmazáva sa. Avšak ako mínus vidím to, že zo začiatku je príliš tvrdá a ťažko sa nanáša. Potrebuje sa trocha vypísať, kým sa z nej stane sýtočierna a prispôsobivá ceruzka na oči :-) 
Objem: 0,28 g
Bežná cena: 7,40 €

Lak na nechty Hollywood
Laky na nechty ma z celej kolekcie ohúrili asi najviac, a to svojou skvelou výdržou. Ešte som sa nestretla s tým, aby mi obyčajný lak vydržal na ruke neporušený týždeň. Tieto laky to hravo dokážu, ak ešte navyše použijete i nejaký vhodný podklad, máte to isté. Veľmi ľahko sa s nimi pracuje a stačia dve vrstvy a okolie sa vás bude pýtať, či máte gélové nechty. Mne sa to stalo :-) Najradšej nosievam oba odtiene- drive in (zelenohnedý) a vixen (nude) súčasne, ktoré ešte dozdobím trblietkami.

Iste sa správne pýtate, čo by to bolo recenziu bez ukážky hollywoodskeho líčenia a máte pravdu. 
Líčenie pre vás určite pripravím, aby ste sa mali načo tešiť i nabudúce :-)
Ako sa vám pozdáva nová kolekcia?

14 komentárov

  1. Tak to Ta Avon pekne obdaroval. Co budes s tolkou kozmetikou robit?
    Biela Mačka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ved mi daj jeden krikľavý rúž aj tak ich máš 246873167

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak to si viem dobre predstaviť, že by som toto všetko využívala každý deň:) ten hnedý lak je neskutočný!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten hnedý lak sa mi sprvu nepáčil ale máš pravdu je to bomba :-)

      Odstrániť
  4. Me zaujaly rtenky.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Rtěnky vypadají skvěle, především ty tmavší odstíny mě zaujaly :)

    Radu Konad Nail Care giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. I mne sa osobne viac páčia tmavé, avšak nepristanú mi ...ak si zvyknutá nosiť takéto odtiene, určite ti ich odporúčam :)

      Odstrániť
  6. Táto kolekcia je naozaj skvelá, hlavne do rúžov som sa úplne zamilovala! :-)
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť