Čo nosiť v mini kabelke

utorok 21. októbra 2014

Poznáte to,
každý deň nosíme na pleci či v ruke aspoň päťkilové módne tašky plné vecí, ktoré predsa nutne potrebujeme mať neustále pri sebe. My ženy máme dar, nahádzať do kabelky všakovaké výmysly, častokrát sú to ale i nezmysly. Na bežný deň do práce je to bežná prirodzená vec, ťahať so sebou okrem iného i štósy papierov, dáždnik, snack alebo úplne najlepšie je, ak sa do kabelky zamotá ovocie, ktoré tam zabudneme :-D Raz som tak vybrala z kabelky banán, teda to, čo z neho ostalo, veru nebolo to nič príjemné...

Vo voľnom čase preto rada nosievam menšie kabelky, keď iba niekam odbehujem alebo idem autom, či večer sadnúť von, menšia kabelka je na mieste. Listové taštičky a malé kabelky celkovo nie sú vhodné ani praktické na bežný deň, o to lepšie sa však nosia. Nič vás na pleci netlačí, neťahá,....ale problémom býva, ako do nej vmestiť to najnutnejšie zlo ??? :-)

Čudovali by ste sa, ale niekedy zdanie klame a veľa závisí na vhodnom tvare kabelky. Zvonka môže vyzerať, že sa do nej nevprace ani balíček žuvačiek, ale vo vnútri to môže byť celkom inak. Pamätáte si na tašku, alebo skôr vrecúško, ktoré nosila Hermiona v poslednom dieli HP? Bolo začarované tak, aby bolo bezodné a nosila v ňom naozaj všetko i stan :-D

Realita je však menej čarovná, preto už pri kúpe kabelky vopred premýšľam, či ju využijem. Dnes vám ukážem môj najnovší prírastok- mini koženú kabelku s hadím vzorom. Tieto hadie vzory nejak nevyhľadávam, ale tento sa mi veľmi páči. Kabelka je z pravej kože, ale čo vás asi šokuje bude, že až do poslednej chvíle som čakala, že mi príde kabelka koženková. No na "omak" i pričuchnutie je to jasná koža, čo ma neskutočne potešilo! Určite ste zvedavé, čo asi do takej kabelky narvem, poprípade čo v nej nosiť.

  •  dnešné smartfony majú obrovskú výhodu, a to že sú ploché (nezaberajú veľa miesta do priestoru) a splnia vám všetky želania, od diára až po rôzne aplikácie. Môj Note je asi najväčší z najväčších, no nikdy nemám problém umiestniť ho i do mini priestoru kabelky.
  • občas sa stane, že sa vám nevmestí do kabelky peňaženka, mne sa to stáva pravidelne, ak idem napr. na diskotéku. Na jednej strane to má i svoje výhody a nestratím tak všetky doklady a peniaze. Vezmem si len toľko, koľko potrebujem a doklad totožnosti. Dnes už sú všetky karty bezkontaktné, ak sa vám nechce trmácať s peniazmi.
  • SOS na pery musí byť! Či už je to rúž, balzam alebo lesk, my ženy sme posadnuté svojimi perami. Ja nosím najradšej balzam alebo rúž. Momentálne používam svoj bio jahodový balzamík Out of Africa.
  • načo netreba zabudnúť sú vždy kľúče, nenosím kľúčenky ani prívesky, aby som potom so sebou všade neťahala ďalšie dve kilá zbytočností
  • čo si rada ťahám so sebou je púder alebo momentálne univerzálny rozjasňovač od The Balm. Dá s použiť ako očný tieň alebo lícenka, nahrádza mi niekoľko produktov súčasne a šetrí miestečko :-) Má i zrkadielko, čo je veľké plus. 
  • to by bolo u mňa všetko, čo sa týka "must have", ale rada nosievam i cukríky, alebo žuvačky a kadejaké iné drobnosti, vreckovky a podobne...

 Kabelku je možné nosiť voľne v ruke, alebo ako crossbody s retiazkou. Na zipse je efektný strapec z kože, v súčasnosti veľmi in. Bez toho by sa mi asi až tak nepáčila :-)
 Na zadnej strane je vrecko na zips, napr. na doklady. Malá, ale účelová-vo vnútri s dvoma priehradkami a jedným zipsovým vreckom, kde dávam kľúče.
 Vualááá, všetko je pekne roztriedené a má svoje miestečko. Ešte by sa do nej vmestilo zopár maličkostí, ale mne to príde ako zbytočnosť. Malá kabelka musí predsa pekne vyzerať i zvonka.
....A takto to vyzerá, keď je všetko ako má byť a ideme žiť ;-)....

ROZMERY
20,5 x 13,5
na výber viacero fareb. variant 
(čierna, hnedá, zelená, červená, modrá,...)
kúpite TU

Vedeli by ste využiť takúto drobnú kabelku? :-)


5 komentárov

  1. Ja by som nedokázala výjsť z domu len s týmito vecami, aj moja maxi kabelka mi je občas malá :D ale je pekná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. haha podarená :-D tiež nosím veĺa vecí až ma z toho bolí rameno a chrbát tak sem tam i toto musí stačiť :-D

      Odstrániť
  2. ja tiež rozmýšlam veľa krát či tú vec využijem, inak mam dve kabelky take akurat ani moc velka ani mala, zmesti sa do nej sveter alebo mikyna a preto ju nosim inak ju mavam prazdnu nemam tam čo mať:) ale bez balzamu na pery jednoznačne nejdem nikam:)) mam jednu takuto mini ale nenosim ju

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. velke kabelky su super prakticke a to stale ale do baru alebo niekam na tancovacku velku tahat nebudem tak vtedy sa to hodi :-)))

      Odstrániť
  3. keď ešte niekde uvidím lou-manizer asi si ho budem musieť objednať:)

    OdpovedaťOdstrániť