OOTD: milujeme čipku!

sobota 20. septembra 2014

Peknú sobotu vám prajem,
aj keď upršanú a depresívnu, preto si ju dnes spestríme novým outfitovým článkom. Ako základ som zvolila jednoduché čierne tričko zdobené bielou čipkou, ktoré vytvára romantický a elegantný kontrast. Nakombinovať k nemu zvyšok bol už iba detail, pravdepodobne častejšie ho budem nosiť k nohaviciam no práve k sukni vytvorí podľa môjho názora efektnejší look dámy :-) S doplnkami som to zbytočne nepreháňala, nakoľko čipková aplikácia je sama o sebe dosť výrazná, na ktk už nie je potreba nič dávať, maximálne nejakú jemnú retiazku, aby to nebolo preplácané. Kabelka do ruky a kvalitné hodinky sú must have, čo sa doplnkov týka. Celé som to "rozbila" výrazným rúžom, mojím najnovším favoritom je Fuchsia Passion od Astoru, čo je vskutku výrazný a neprehliadnuteľný krémový odtieň.

OOTD- lace top
Tričko je zo stránky www.postovnezdarma.cz. Je z kombinovaného materiálu-bavlna, polyester. Veľkosť je univerzálna, sedí na XS-S. Mne sedí ako uliate, nie je príliš dlhé ale ani krátke, taký klasický rozmer po bedrá. Čipka zo začiatku dosť nepríjemne páchla, takže prvá reakcia bola hodiť ho do práčky. Inak je ale pevná a nemyslím si, že by sa potrhala. Zvyšok trička je z bavlny, ktorá sa časom pravdepodobne sperie, ale to nevadí. Vzadu je tričko veľmi pekne riešené a spredu vyzerá tiež veľmi dobre, samozrejme zabudnite na ramienka z podprsenky, aj keď biela až tak neprebíja. Na postave vyzerá ešte lepšie- šmrncovo a romanticky zároveň. 
 cena: 10,55
kde kúpiť: TU
dodacia doba: cca 3 týždne
foto na stránke

Páči sa vám tento štýl?




11 komentárov

  1. Já nejsem moc fanouškem těch ebayovských oblečků, jsou sice levné, ale nechci tričko na jedno vyprání. I když ten top vypadá moc pěkně, jaká je kvalita? Už jsi ho prala víckrát, nepřetočily se švy?

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani ja nie, ale jediné čo mi vadilo bol ten zápach na začiatku (čipku bolo cítiť) inak bavlna nevyzerá ako šmejd , nie je to tenký hadr ktorý sa hneď roztiahne.....ale časom sa určite sperie to je jasné. Kvalitatívne je to asi ako Gate alebo NY....

      Odstrániť
  2. Nádherný top, ten musím mít!:)

    Hezký víkend!
    http://sunstreetbymonica.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podla mna je univerzalny urcite sa ti v skrini nestrati :-)

      Odstrániť
  3. No to tričko je nádherné :) ja mám podobné, ale len jednofarebné v bielej a mentolovej, ale toto je fakt super :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som u nás nenašla také, ktoré by mi sedelo, ale táto veľkosť je presne na mňa, až sa čudujem :D

      Odstrániť
  4. Je pěkné. A moc se mi líbí slovenský výraz čipka :) U nás krajka.
    blog Měj se ráda

    OdpovedaťOdstrániť