Mňamky BOX

štvrtok 5. júna 2014

Ahojky po dlhšej dobe!
Ako už z názvu vyplýva, dnešok bude venovaný nekozmetickému článku. Zameriame sa na chutný boxík plný pamlskov - brandnooz box za mesiac máj/květen. Veľmi v skratke ide o krabičku s jedlom, ktorá vychádza každý mesiac a jej obsah je prekvapením. Môj boxík mám doma už niekoľko dní, našťastie nedošlo k žiadnej nehode ani reklamácii, počula som, že viacerým ľuďom sa poškodil tovar a rozbila sklenka s uhorkami. So sklom je to vždy rizikové, ale okrem zničenej krabičky sa obsahu nič nestalo, takže vám môžem smelo ukázať, čo za tajomstvo sa skrýva v najnovšom vydaní. 


Simpsons Cola & X-Simpsons Energy drink
Simpsonovci majú najnovšie vlastnú radu nápojov. V ponuke je klasická Cola a energy Cola, ktorá prišla mne s obrázkom Barta na plechovke. Okrem kofeínu obsahuje i taurín a je vhodná pre zvýšenú psychickú a fyzickú záťaž. Na podobnom princípe je založený i energy drink, ktorý je k dispozícii v troch príchutiach, ja mám green tea. Aj keď týždeň spätne nevylučujem, že by som ich do seba liala na litre (pred štátnicami by sa hodili), musím sa priznať, že tieto energy nápoje idú úplne pomimo mňa. 
cena: 25 Kč/ 0,5 l
cena: 20 Kč/ 250 ml

BONAVITA Dobré z ovsa
Aj keď nestíham občas raňajkovať, vždy si pochutím na cereálnych raňajkách bohatých na vlákninu. Mám rada kaše ale aj cereálie s mliekom. Tieto cereálne raňajky sú z celozrného ovsa a ich zloženie odpovedá výživovým doporučeniam WHO (World Health Organisation). Dajú sa jesť samotné, alebo nakombinovať s mliekom či jogurtom. V ponuke sú 3 varianty-natural, jahoda a čokoláda. Ja mám natural a už sa na ne teším, ako ich ochutnám!
cena: 49,90 Kč/ 350 g

GREŠÍK Ochutnávka koření
Zmes korenín určite poteší moju mamku, ktorá ich využije. Obsahuje 6 druhov korenia, čo je vynikajúce bez soli a glutamanu sodného: bylinky do polievky, grilovacie byliny, maďarské korenie, na špagety, peperoncino a provensálske korenie. Korenia nie je nikdy dosť, zíde sa!
cena: 42 Kč/ 55 g

efko Tradiční moravské okurky
My doma každoročne zavárame domáce uhorky, takže kupované asi ani neviem, či som niekedy chutnala. Mali by byť chutné a podľa tradičnej receptúry-ako od babičky. Sú označené značkou CEFF (Certified E-friendly food). No som zvedavá, ako budú chutiť, kyslé ohurky dokážem zjesť takmer ku všetkému.
cena: 45,90 Kč/ 670 g

BORNIER Dijónska hořčice & HELLMANN´S Green Pepper Sauce
Pôvodná receptúra dijónskej horčice siaha až do roku 1816. Horčice veľmi nejedávam, ale na túto najvyššej prémiovej kvality som veľmi zvedavá. I Hellmann´s prišiel na trh s novinkou-omáčka zo zeleného pepru sa hodí na letné grilovačky či už k mäsu alebo k pečeným zemiakom. Nezvyknem kupovať omáčky, ale občas si dám, a sú celkom fajn a chutné.
cena: 55 Kč/ 210 g
cena: 39,90 Kč/ 250 ml

MENTOS Žvýkačky pure fresh & SoftKings Měkké cookies
Novinka od Mentos je super do kabelky, pretože má praktické zip balenie, navyše žuvačky vo vnútri obsahujú extrakt zo zeleného čaju a to v dvoch príchutiach-mint alebo spearmint. Sú mega svieže a šťavnaté. Cookies som už stihla celý pomlsať, je vynikajúci, mäkkučké, jemné doslova sa rozlývajú. Nie ako obyčajné keksy na ktorých si idem vylámať chrup. Obsahujú kúsky belgickej čokolády a sú dostupné v troch variantách. Časom by mali byť i u nás, v Tescu alebo DM.

BOHEMIA Vroubkované Burger
Achjo...čispom nikdy neodolám, hlavne ak sú dostatočne hrubé a superchutné. Bohužiaľ už celé padli, ale dobrá správa je, že chutia veľmi fajnovo-najprv sa mi zdali troška kyslé ale potom som už cítila chuť burgra. Zaujímavá chuť je to, to vám teda poviem! Určite sa oplatí ich vyskúšať, buď vám zachutia alebo nie.
24,90 Kč/ 70 g

Se vším všudy som z boxíku milo prekvapená a nadšená! Predsa len beauty boxy sú v našich zemepisných šírkach obecne dosť o ničom a tento nápad sa mi vidí ako veľmi kreatívny a super krok! Záleží len natom, kto má aké očakávania a čo by si v boxe prial nájsť, nie je ľahké trafiť sa do noty každému.
Za mňa hodnotím brandnooz box kladne, dávam edícii za máj 8,5 boda z 10.

Ak vás myšlienka i samotný box zaujal, stačí sa zaregistrovať na stránke www.brandnooz.cz, vyplniť údaje a už za 279 Kč si môžete objednať svoj box na skúšku. (hodnota potravín je garantovaná minimálne 330 Kč).

Čo vy a krabičky s prekvapením?


12 komentárov

  1. Mě všechno naprosto vyhovovalo, já jsem s boxíkem velice spokojená :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. v podstate aj mne, po dlhom čase som mala ozaj radosť z prekvapenia :))

      Odstrániť
  2. Dobré z ovsa kupujem pravidelne, najmä čokoládové :) Ale aj to s brusnicami bolo celkom dobré :) Ten box inak vyzerá výborne, raz ho aj ja skúsim :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňam tie musia byť ešte lepšie :) Vieš aký bol ťažký :D už len tie uhorky dosť vážia až sa mi krabička rozpadla....ja som si dlhý čas kupovala kaše ale teraz mam pauzu a potom sa k nim zasa vrátim.

      Odstrániť
    2. Ja som si teraz kúpila asi 7 druhov kaše, pšeničnú, špaldovú, ryžovú, ovsenú (ďalšie si nespomeniem) a sú veľmi dobré :) Stačí trochu javorového sirupu, škorice alebo ovocia a neviem sa ich nasýtiť. Aj cereálie si kupujem, vždy doma nejaké sú, také super rýchle raňajky :)

      Odstrániť
  3. ty si ako môj oco, tiež si rád dochucuje sám :) ešte banán si zvykne dať ale väčšinou jedáva vločky....ja si zalejem už hotovú, som pohodlná, a ráno nič nestíham...si skúšala jesť kukuričnú? ja asi len 2x, to je teda sýte, aj sa z toho priberá :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kukuričnú? Veru nie, čítala som, že je super na obyčajnú kašu, aj do placiek, ale nekúpila som si ju. Teraz som si veľmi ryžovú obľúbila, tiež len zalejem teplým mliekom alebo vodou, ja mám radšej mlieko a hotovo. Ja som ráno rada, keď sa nalíčim a stihnem kávu vypiť, lebo sa mi nechce vstať :)

      Odstrániť
    2. je to skoro ako lepidlo, niekedy to ľudia jedávali, lebo ich to zasýtilo na celý deň keď museli ťažko pracovať :-) ja mlieko iba sójové, z kravského mi je stále veľmi ťažko tak ho nepijem :/ rána to sú najhoršie časti dňa......

      Odstrániť
  4. Mňamka ♥ Baví ma sledovať takéto články a videá :3 Len potom mám na to jedlo aj chuť, haha. Pekné :)

    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jeeej to aj ja vyskúšam :) urobila si chuť :)

    OdpovedaťOdstrániť