Na čo si brúsim zúbky :-) ....wishlist

sobota 17. mája 2014

Čauteeee kočky!
Nemám teraz toľko času ako by som si priala, ale snažím sa prispievať akonáhle to je možné. Na rozume mám viacero článkov, dnes padla voľba na kozmetický wishlist-myslím, že taký článok sme to vlastne asi ešte nemali. Ukážem vám zoznam vecí, ktoré si v najbližšej dobe plánujem kúpiť (niektoré sú už na ceste :D), možno oslovia aj vás tak ako mňa, tak poďme nato :-)

Capital Soleil Auto bronzant samoopaľovacie mlieko na tvár a telo prináša prirodzene opálený vzhľad pleti za 1 hodinu od aplikácie. Podstatná je absencia škodlivých účinkov UVA a UVB žiarenia. 
Obsahuje aktívne látky ako:
  • DHA - prírodná opaľovacia zložka získaná z cukrovej trstiny, ktorá reaguje s aminokyselinami obsiahnutými v hornej vrstve kože a v krátkej dobe prirodzene zhnedne ako pri bežnom opaľovaní.
  • Termálna voda z Vichy - voda z prameňa Lucas je bohatá na 17 minerálnych a 13 stopových prvkov a je najviac mineralizovanou vodou vo Francúzsku (5,12 g / l). Táto voda je obsiahnutá vo všetkých prípravkoch Vichy. Termálna voda z Vichy má upokojujúci účinok, výrazne znižuje prejavy štípania, svrbenia a pálenia. Znižuje biologické známky podráždenia pleti. Má stimulačný účinok na obranyschopnosť pokožky a výrazne zvyšuje účinnosť katalázy - enzýmu, ktorý chráni pleť pred voľnými radikálmi. 
Chválim najmä to, že nerobí fľaky a je hypoalergénne. Videla som na kamarátke výsledok, už po dvoch natretiach vyzerala ako čerstvo od mora a nemala žiadne šmuhy, vyzeralo to veľmi pekne a prirodzene, nie oranžovo! Najlepšie je natom rýchlosť účinku, rozdiely vidno už po 1 hodine! Tento sľubný samoopaľovák je už na ceste ku mne, ja sa opaľovať nemôžem, tak prirodzene hľadám kvalitný a dobrý prípravok, ktorý mi dopomôže k opálenemu vzhľadu a nebudem pritom vyzerať ako stará indiánka alebo fľakatý orange :-)
objem: 100 ml
cena: 14, 20

Pri samoopaľovaní ešte zostaneme, sprej som ešte nikdy neskúšala, bojím sa zdevastovanej kúpelne a abnormálnych fľakov. Tento sprej od známej značky Fake Bake je už iná káva ako obyčajné mlieko, je tmavý a už pri natieraní vidíte, kde asi ubrať a kde pridať. Nie je na báze postupného opálenia, už po jednom použití by som mala byť viditeľne tmavšia. Samozrejme bez rukavice je aplikácia nemožná, rozotierať je potrebné veľmi jemne a opatrne. Veľmi rada by som vyskúšala konečne niečo "silnejšie", no po výrobkoch Fake Bake je taký dopyt, že sú neustále vypredané :( Balenie je dostupné v 2 verziách: malom (88ml) a veľkom (170 ml), cena je 10,35 a 14,85.




Sada obsahuje: odličovací olej 50 ml + pleťová voda 50 ml + pleťový olej 20 ml, s krásnou vôňou levandule...čo dodať potrebujem sa uvoľniť pred štátnicami :-) Na značku Saloos nemôžem povedať krivé slovo, určite i vy ste si našli svoje poklady medzi ich olejčekmi. Neviem sa rozhodnúť medzi všetkými tými variantami, ale pravdepodobne by vyhrala táto kazeta....aj keď ani ostané nie sú zlé. Milujem na nich ich univerzálnosť a 100 % prírodnosť.
cena: 11,85






Šampón pre obnovenie hustoty vlasov obsahuje nenasýtenú mastnú kyselinu OMEGA-6, vitamín PP, B6 a ďalšie podporné a účinné látky, ktoré dokonale vyživujú vlasové korienky. Vlasom sa postupne navracia sila, energia a hustota. Odporúčame použiť v kombinácii s prípravkom Aminexil Advanced, prípravok, ktorý pôsobí priamo na padanie vlasov.
Už dlho ma láka vyskúšať profi vlasovú kozmetiku od 
L´oréal, pretože som na ňu počula dosiaľ samé chvály. Mám však doma také zásoby vlasovky, že to ešte bude musieť chvíľočku počkať. Cena je vyššia, ale zasa nie až priveľmi premrštená. Zaujali ma aj zvyšné druhy, na melírované vlasy alebo pre poškodené vlasy.....ale asi by vyhral práve tento na posilnenie vlasových korienkov.
objem: 250 ml (500 ml)
cena: 6,50 (8,80)

Colour Adapt Foundation je tekutý make-up so špeciálnymi pigmentmi, ktoré sa dokonale prispôsobia farebnému tónu vašej pleti. Kryje nedokonalosti, dáva pleti rozjasnený a svieži vzhľad. 
Poznáte to- jeden prisvetlý, druhý zasa príliš tmavý. Nemôžem sa trafiť do správneho odtieňa, ale tento make up by sa podľa popisu mal prispôsobiť pleti, navyše je dostupný asi v 9 odtieňoch, takže šance mu dávam nemalé. Ešte nie som pevne rozhodnutá v kúpe, ale pravdepodobne ho vyskúšam. Nie je to žiadna novinka, preto ako ste ho skúšali alebo používali, zaujíma ma i váš názor, čo si o ňom myslíte :-)
objem: 34 ml
cena: 9,21






Znieslo by to i ďalšie položky :D , ale nechajme si to nabudúce :-) 
Čo máte na wishliste vy ? :D



Zverejnenie komentára