Radox

štvrtok 9. januára 2014

Zdravím!
Dnešný príspevok sa priznám, mám pre vás pripravený už nejaký ten čas, takže len restrospektívne zhodnotím moje dojmy z testovania týchto dvoch výrobkov. Ako prvým začnem penou do kúpeľa. V stresovom období ako je napríklad skúškové alebo bežný stres v práci je požehnaním ponoriť sa na sklonku dňa v horkom kúpeli. Je zrejmé, že sa to nedá praktizovať každý deň, ale o to viac si to vieme potom vychutnať a oceniť. Zrelaxovať telo i myseľ......to je v dnešných časoch priorita, ak sa chceme denno denne udržať v hektickom kolotoči.


Pena do kúpeľa Muscle Therapy ženšeň a čierne korenie
Oficiálny popis
"Vychutnajte si pánsku jazdu v ohnivom kúpeli s bohatou penou. Výrazná vôňa ženšena a čierneho korenia pomôže odbúravať stres a prehreje Vaše telo."

V tomto prípade ženšen pôsobí antistresovo a čierne korenie stimuluje krvný obeh a imunitný systém. Ako už popis navráva jedná sa o vyslovene pánsku vôňu. A naozaj-vonia typicky ako pánske toaletky. Neviem čo k tomu dodať, keďže som žena :D Takže som túto penu dala vyskúšať môjmu švagrovi-on sám sa strašne rád čvachtá, sestra po ňom až kričí, ale jeho spotreba sprchových gélov a pien do kúpeľa je abnormálna.....Peny do kúpeľa má totiž veľmi rád, ako aj kačičky a hrošíky na vani :D To majú obaja spoločné. Pene sa teda veľmi potešil a zhrnul svoje dojmy nasledovne-bol spokojný. Áno chlapská výstižnosť je na mieste :-) Pena dobre pení, intenzívne a prenikavo vonia (čo jemu neprekáža) a výborne sa pri kúpeli zrelaxoval. Takže misia splnená! Stres odbúraný!
objem: 500 ml
cena: 3-4 eurá

Tekuté mydlo Clean & Protect Tea tree oil a Tymián
Oficiálny popis
"Prírodné hygienické mydlo s výťažkami z čajovníka a tymianu pomáha jemne odstrániť nečistotu a nadbytočnú mastnotu bez nežiaduceho vysušovania. Toto mydlo zanecháva vaše ruky bezpečne čisté s pocitom sviežosti."

Toto mydielko som už stihla takmer celé spotrebovať. Čo je super, nevysušuje pokožku rúk, čiže sa po ňom nemusím hneď nakrémovať. Prenikavo vonia, opäť mi to ale pripomína pánsku vôňu, neviem čím to je :-) Je svetlomodrej farby a dávkuje sa cez pumpičku. Samozrejme, tá sa dá uzavrieť podľa potreby. S mydlom som bola natoľko spokojná, že mám doma ďalšie- do zásoby :-) Samotný Tea tree olej je výborný na dezinfekciu, takže túto zložku veľmi oceňujem a nemusím sa báť, že mydlo neplní svoj účel. Celkovo Radox ponúka na výber tri druhy tekutých mydiel, okrem tohto limetka&koriander a harmanček&jojobový olej. 
 objem: 300 ml
cena: cca 2,10

Napíšte mi, aký výrobok od Radoxu máte najradšej :-)


1 komentár

  1. Radox je dle mého názoru klasika, která rozhodně neurazí :-), sama od něj používám moc ráda hlavně pěny do koupele.
    Glamour and beauty

    OdpovedaťOdstrániť