Miss Sporty News

nedeľa 12. januára 2014

Recenziu som mala naplánovanú už pred Vianocami (keďže sa k nim i tematicky hodila), kedy mi tieto laky došli na testovanie, ale nakoniec to vyšlo až na dnes. Väčšinou mi troška trvá, kým si výrobok dobre odskúšam, a teda i dojmy z testovania budú objektívnejšie. Nevýhodou asi je, že ste si na tieto laky od Miss Sporty (FB) stihli prečítať recenzií hneď niekoľko, komu to ale nevadí, nech číta ďalej :-) 

K testovaniu som obdržala nasledovné 4 produkty Miss Sporty:

  • CUTICUL OIL
  • TURBO DRY TOP COAT
  • OH MY GEM! 001
  • OH MY GEM! 005

CUTICUL OIL je v podstate olejček na nechtovú kožtičku. Jeho úlohou je zmäkčiť a skrášliť hrubú a škaredú nechtovú kožtičku. Olejček sa nanáša podobne ako klasické laky pomocou jednoduchého štetčeka. Kožtička je po ňom mäkšia a nezadrhuje sa. Veľmi rýchlo sa vpíja a nezanecháva mastnotu, je dosť riedky, takže pocitu mastnoty sa nemusíte obávať. Odporúčam ho ako základ nechtovej výbavy každého dievčaťa. 

TURBO DRY TOP COAT sa nanáša už na nalakované nechty a má urýchľovať čas schnutia. Top coatom som prišla na chuť ešte len nedávno a ak chcete aby vám i nechty dlhšie vydržali neporušené, je to dobrá vec. Pri tomto som si všimla, že na čerstvo nalakovaných nechtoch až tak rýchlo nezaschýna, je potrebné počkať, kým jednotlivé vrstvy laku lepšie zaschnú. Potom už plní svoju úlohu ako má.

cena: 1,99
OH MY GEM! 
  • 001 blanzing bronze
  • 005 psychodelic green
Oba laky majú nápadné trblietavé odtiene-zelený a bronzový. Pôsobia sviatočne a presne sa hodili k uplynulým vianočným sviatkom. Čo sa týka výdrže-chválim, laky ozaj vyzdržia aj 5 dní. Nanášam ich v 2 vrstvách, takže krycia schopnosť je v celku dobrá. Najradšej mám ten bronzový, hodí sa ku mne viac. Zelený som použila v kombinácii s ružovým lakom (bohužiaľ to nemám nafotené) a vyzeralo to riadne odvážne. Čiže sa dajú používať ako samotný lak, tak i v kombinácii s nejakým iným a vytvárať rôzne kreácie. Čo ma ale riadne zabolelo-bol proces odlakovania. Bod úrazu nastal, keď som zistila, že bez litra odlakovača to asi nepôjde. Neviem, či som jediná, kto mal tento problém. Mimo tohto nedostatku je to výborný lak a v pomere cena-kvalita nie je nad čím váhať. 
cena: 1,79

Napíšte mi, či ste tieto laky skúšali a ktorý odtieň sa vám páči najviac :-)


5 komentárov

  1. Ten bronzový je fakt pěkný. S laky miss sporty mám vždycky dobrou zkušenost. Drží celkem dlouho a kryjí (většina) už v první vrstvě :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak presne, odlakovanie je strašnééé ... ja si takéto laky radšej nedávam, keď nemusím :P

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Oh my gem jsem zkoušela fialový a je dobrý :) :3 krásné laky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja mám ten zelený. (strašne sa odlakuje)

    OdpovedaťOdstrániť