Girly Rooms

štvrtok 16. januára 2014

Girly room....alebo dievčenská izba. Izba, akú som nikdy nemala a o ktorej sa mi snívalo celé detstvo a snívam o nej dodnes. Je to miesto, kde sa každá podobne romanticky ladená duša ako ja musí cítiť ako vo svojom malom kráľovstve. Je to miesto, kde je sama sebe paňou, a teda princeznou, kde umelecky tvorí, rozjíma, číta a môže robiť čokoľvek, po čom jej srdce túži. Môže sa líčiť do zbláznenia, triediť si svoj šatník alebo len tak sladko leňošiť :))))...Nik jej do toho nezasahuje a keď ju realita poriadne opäť naštve a ukáže jej svoju odvrátenú tvár, jedným zabuchnutím dverí a ocitne sa v inom svete. Zamkne si ho na kľúčik a je to. Práve taký mám pocit, ak si niekedy prezerám obrázky týchto dievčenských izieb. Prevláda v nich harmónia a pokoj, všetko je v dokonalom súlade ako má byť. Ružová farba je pritom ich neodmysliteľnou súčasťou. Priznám sa vám, oblečenie tejto farby nenosievam, ale dekorácie milujem. Viem, je načase sa preniesť cez to "cukrové" obdobie, cez to čo mohlo byť a stať sa ženou.....ale masku ženy predsa nosím každý deň a niekedy mi chýbajú tie rozkošnícke časy z mladosti. Nebolo by krásne vrátiť sa do detstva a mladíckych čias aspoň takýmto spôsobom?

Vybrala som zopár fotiek, ktoré ma najviac zaujali, aby ste na chvíľočku vypli, zbavili sa starostí a odreagovali sa spolu so mnou :-) Americké filmy a dnešné weby prehustené krásnych fotiek nás vedia neraz potrápiť. A neraz im to závidíme, však? Ale nemusí to byť o luxuse a prehnaných doplnkoch, niekedy si samé vieme vytvoriť svoje vytúžené prostredie podľa seba a nepotrebujeme k tomu tisíce. Väčšinou však ale platí, že za peniaze si dokážeš kúpiť všetko a ak by sme mali vlastný rozpočet, verím v to, že by sme tromfli nejeden z týchto pekných obrázkov! :)

nádhera! do takejto izbičky by som sa ihneď s radosťou prsťahovala! svetielka len znásobujú jej čaro
nepohrdla by som ani výhľadom na more, more ma jediné ukľudnňuje! len by som si tam určite namontovala i záves, aby som mala i súkromie.
izba s vlastnou luxusnou kúpelňou? môj sen!
tu by sa krásne čítali moje obľúbené  knižky, ach.....
troška americký štýl, ale predsa krásne presvetlené a účelné
miesto pre princezničkou telom aj dušou ;-)
moderné a plne účelové pre dievča z veľkomesta
mať svoj vlastný kútik krásy-ďalší môj sen!


a najlepšie nakoniec-vlastný priestranný šatník o veľkosti jednej izby, kde sa môže každá dosýta vyblázniť!
I WANT A WALK IN CLOSET!!! A ruky hore tie z vás, ktoré po tom túžia tiež :D

Naskytá sa mi otázka: "Máme naozaj tak všetky rady tieto rozkošnícke izby ladných farieb alebo len chceme utiecť z reality?"Podľa mňa oboje.

14 komentárov

  1. Úžasný článok na odreagovanie sa od matematiky. :)
    I WANT A WALK IN CLOSET TOO! :D
    Nádhera to je všetko, mať niečo také, no... awww :3 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jáááj hneď mi je lepšie keď viem, že už sme dve :D
    Horšia ako matematika je už len štatistika, dúfam, že taký predmet nemáš :)
    Keď raz vyhrám v lotte, postavím hotel a zariadim ho pre blogerky :-) alebo budem šetriť a raz sa možno dopracujem aspoň ktomu šatníku, obsah by už aj bol už len miesto :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Štatistiku našťastie nemám, ale myslím, že sa jej pár hodín budeme venovať na hodinách matematiky, keď si dobre pamätám (aj keď úprimne neviem, na čo je :D).
      Ten hotel by bol super! :D Ale ja ako sa poznám ani k tomu šatníku by som sa nedopracovala :DDD

      Odstrániť
  3. páči sa mi najviac 4 a 5 ostatné sú na mna moc presladené :D :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hrozně jsem vždycky podobný pokoj chtěla mít... a neměla..:-D a tak doufám, že jednou budu mít skvělou ložnici a perfektní pokoj pro svou malou dcerku :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Taky jsem si vždycky prala mít takovej svůj holcici pokojíček a nikdy jsem ho neměla :( tak už se těším až si budu zarizovat byt :D

    www.bysharka.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Viem si veru predstaviť svoj život hneď v tej prvej <3 Samozrejme s niektorým s tých skvelých šatníkov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. och byvat v takej izbe! wow!

    Inak posledny tyzden Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tá prvá je dokonalá a ten výhľad na druhej fotke :O .. samozrejme tie šatníky sú úplný top myslím že to je sen každej ženy :) :P

    http://victorys-diary.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásné pokoje a taky strašně chci "walk-in-closet" !!:*:D BTW máš krásný design!!!:)

    OdpovedaťOdstrániť