Radox - sprchovanie pre radosť

sobota 9. novembra 2013

Zdravím,
dnes mám pre vás pripravenú recenziu na vysoko spotrebný tovar, ktorý používame všetky a dennodenne, takže akákoľvek zmena je vítaná. Áno, dnes bude reč o sprchových géloch, konkrétnejšie značky Radox.
Čo sa týka sprchových gélov, nemám zaužívaný len jednu vôňu, jeden druh či značku. Veľmi rada striedam,  v tomto sa naozaj oplatí experimentovať. Môžete si dopriať osviežujúcu zmenu každý deň po namáhavom dni a zároveň tým nijak neutrpí ani vaša peňaženka :D Momentálne mám načatých hneď niekoľko sprcháčov, od ovocných cez kakaové až po tieto dva :)

Invigorate spearmint & lemon oil 2 v 1
Je sprcháč určený hlavne pre pánov ako gél a šampón, čiže ako 2 v 1. Keďže moje vlasy neznesú akýkoľvek externý zásah, používala som ho zopár ráz, primárne ako gél a potom som ho posunula mužškej časti našej rodiny. Predsa len lepšie vonia mužom, má typickú pánsku vôňu, teda aspoň podľa mňa :) Čo sa týka samotného gélu obsahuje drobné bublinky modrej farby a je to normálny klasický sprcháč. Nič ním nepokazíte. Je vhodný i  na cestovanie pre vaše polovičky, keďže tak zabijete dve muchy jednou ranou a navyše má i ochranný uzáver, takže nevytečie.
objem: 250 ml
cena: okolo 2 eur
Soothe milk & vanilla 
Druhým voňavým spoločníkom na večer je sladučký vanilkový "dezert" po vyčerpávajúcom dni. Vanilkové vône ja teda môžem a vďaka krémovej konzistencii musím vyzdvihnúť i samotný gél. Pri sprchovaní dobre pení a a krásne rozvoniava po kúpelni, len škoda, že tá vanilková clona tak rýchlo zmizne :/  Okrem toho mu nemám čo vytknúť, mala som i pomarančovú a berries variantu a tie sa u mňa míňali jedna radosť. Takéto "príchute" ma za každých okolností vedia potešiť....
objem: 250 ml

PLUSY A MÍNUSY
+ cena
+ na výber z rôznych vôní
+ nevysušuje
+ ochranný uzáver
- slabá výdrž
Rating: 8/10

Sprchové gély kúpite takmer v každej drogérii, väčšinou mávajú i akcie 1+1 zdarma, kedy dostanete dva za cenu jedného podľa vlastného výberu. Keďže rada skúšam vždy niečo nové, nabudúce vyskúšam opäť čosi iné, možno nejakú novinku od Radoxu ;-)

A čo vy ? Čo rady používate ? :-)

7 komentárov

  1. Miluji tyhle sprcháče , ten s vanilkou musí být úžasný:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. miluju všechny druhy sprcháčů a tenhle vypadá taky dost dobře :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. velmi som si ich oblubila su fakt dobre:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja, mala som aj ine vône od radoxu ale tie mliečne sú asi naj :)

      Odstrániť
  4. radox mám veľmi rada, no na čo naozaj nedám dopustiť, sú sprcháače od yves rocher :)

    OdpovedaťOdstrániť