Kakaová pochúťka-Ziaja

štvrtok 21. novembra 2013

Poľskú značku Ziaja ste na mojom blogu už mohli postrehnúť, keďže ju celkom obľubujem a podľahla som i nákupnej mánii, čo ste mohli vidieť v minulých postoch. Medzičasom som ale obdržala ich výrobky na otestovanie, takže dnešná recenzia bude sčasti sponzorovaná a sčasti nie :-). Viem, že všetky túto značku už poznáte a určite ste si na ňu prečítali nejaké tie recenzie. Dnes by som však svoje postrehy rada zhrnula ja :-) Ale pekne po poriadku....v recenzii sa konkrétne zameriam na tri výrobky z ich kakaovej rady.

Na čo je dobré kakao v kozmetike ?
Vedci zistili, že že kakao výrazným spôsobom ovplyvňuje zdravie našej pokožky. Kakao pokožku zvlhčuje, zmenšuje jej povrchové nerovnosti a chráni vonkajšiu vrstvu kože pred UV žiarením. Znie to celkom dobre, však ?

*Čo som teda testovala ?*
"Zásobuje pokožku hodnotnými a vyživujúcimi zložkami. Revitalizuje, vyhladzuje a dodáva ochranné zložky. Hydratuje a zabraňuje nadmernej strate vody. Zmenšuje sklon k podráždeniu. Pravidelné používanie zlepšuje vzhľad a farbu pleti. Neutrálne pH pre pokožku."
Krém je určený pre suchú a normálnu pleť a slúži na dennú starostlivosť na tvár i telo. Ja osobne som ho používala iba na tvár, a to večer pred spaním, keďže ide skôr o výživný krém a tým pádom i hutnejší a mastnejší. Ako denný krém mi veľmi nesedel, na noc však poslúžil dobre. Krémik je jemne našľahaný, hustejší a upozorňujem vopred, troška ťažšie sa rozotiera, čo môže niekomu vadiť. Pre dievčatá s mastnou pleťou by som ho neodporúčala. Najlepšie sedí pleti dehydratovanej, ktorá potrebuje výživu. Sladučké kakao vám ihneď cvrkne nosa a vy si ho iste zamilujete :-) 
"Jemne mastí, zlepšuje pružnosť a hydratáciu pokožky. Zanecháva príjemnú voňu a pocit komfortu."

Telové mlieko kúpite v štýlovom 400 ml  obale so zamykateľnou pumpičkou, čo je výhodou pre pohodlnejšie z nás. Konzistenciou by som ho definovala skôr ako redšie. Kto by si ale myslel, že nehydratuje-omyl, hydratačnú schopnosť má teda veľmi dobrú. Čo je skvelé, rýchlo sa vpíja do pokožky a krásne ju vyhladí. Vôňu budete cítiť ešte dlho po natretí a opantá vaše zmysly....sladučké kakao- je proste na zjedenie! (Niekoľkokrát som sa prichytila pritom, ako sa oňuchávam :D)
"Obsahuje jemné umývacie zložky rastlinného pôvodu. Jemne premasťuje a výrazne zjemňuje pokožku. Účinne ochraňuje pokožku. Intenzívne hydratuje a predchádza nadmernej strate vody cez pokožku. Pôsobí upokojujúco na pokožku, nevysušuje ju a nespôsobuje podráždenia. Nenarúša prirodzené pH a ochrannú vrstvu pokožky."
Tento sprchový gél/mydlo som si kúpila sama z tejto rady a má absolútne nadčasový dizajn, tlieskam! Zamilovala som si ho na prvý šup. Je riedši, svetlohnedej farby a pri sprchovaní mám pocit akoby som sa kúpala v čokoládke. Je ho tam až 500 ml, takže rozhodne ním nešetrím a užívam si ho plnými dúškami. Čo by som však upozornila, nie je pre citlivky, im by mohol pokožku mierne vysušovať. Suma sumárum-všetky ich sprchové mydlá majú čosi do seba a oplatí sa ich vyskúšať.


Skúšali ste niečo z tejto rady ? Máte rady značku Ziaja ?


4 komentáre

  1. Jooj s tými fotkami, kde je čokoláda si mi spravila také chúťky, že si musím dať Nutellu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ziaja je pro mě jasná jednička :-), žádný výrobek mě zatím nezklamal, ba naopak. Nedávno jsem si pořídila hydratační masku na vlasy od této značky a jsem s ní nad míru spokojená.
    Glamour and beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. AHOJ,
    posílám jednu malou pozvánku na GIVEAWAY - http://handbagforladies.blogspot.cz/2013/11/giveaway-getfashioncz.html Snad se ráda zapojíš a máš chuť si zasoutěžit! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. super príspevok, ziaja-u mám taktiež veľmi rada :)

    pozývam ťa na moju giveaway !:)
    http://lifewithstylebysaj.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť