Starostlivosť o vlasy s Niveou

streda 18. septembra 2013

Zdravím!
Určite žiadna z vás nie je úplne spokojná so svojimi vlasmi, no nie je to žiadna vada. Ako sa o ne starám ja a čo na ne používam, vám predstavím v dnešnom článku. Musím uznať, že som si s nimi toho už dosť preskákala, neustále ma štvú......Cez leto mimo školy som sa snažila im dať priestor, aby sa zregenerovali a opätovne nabrali zdravý vzhľad. Slaná voda im robila veľmi dobre, rovnako ako aj prírodné šampóny. Teraz na jeseň ale prichádza kritické obdobie, navyše sa mi treba denno denne vyčesávať do školy a ja proste túžim po hydratovaných lesklých vlasoch. Už roky používam ten istý lak a to isté tužidlo z rady Nivea Diamond Gloss :) S výnimkami, samozrejme, ale som s nimi celkom spokojná. Šampóny prirodzene striedam, aby si vlasy nezvykli a skúšala som i ďalšie produkty z tejto rady. Jeden čas mi ten šampón enormne vadil, teraz som sa k nemu po čase vrátila a znova mi sadol....určite je to vec kvality vlasov, niekomu táto rada sadne, inému zas nie. Za seba môžem ale povedať, že ich laky na vlasy mi sedia najlepšie, aj keď som čítala mnoho opačných názorov.
zdroj: Nivea

Dnešný článok bude ale venovaný i regeneračnému kondicionéru Nivea long repair, takže troška odbočíme z rady na lesk vlasov. Tento kondicionér som skúšala dávnejšie v zmývateľnej forme a keďže mi vtedy vyčaril celkom  pekný účes a vlasy, rozhodla som si kúpiť variantu v spreji. Má klasické balenie s pumpičkou a upozorňujem vopred, stačia naozaj dve vstreknutia, inak vám vlasy zmastnejú. Používam ho väčšinou na umyté vlasy, na rozčesávanie a spevenenie, ale nie je to podmienka. 

Čo sľubuje ?
  • posilňuje vlasy od korienkov a zvyšuje ich odolnosť
  • obnovuje štruktúru vlasov po celej dĺžke
  • chráni končeky pred štiepením
  • uľahčuje rozčesávanie a nezaťažuje vlasy
Čo naozaj spĺňa ?
Produkt ma milo prekvapil, vlasy pekne vyhladí, hodí sa najmä na skrepovatelé poškodené vlasy. Vlasy sú ucelené, hebké a lesklé. Ako keby nabrali nový život, vyzerajú zdravšie a krajšie, i na dotyk sú pružnejšie a nadýchanejšie. Platí tu zásada menej je viac, naozaj ho apllikujem len raz - dva razy do týždňa, keďže mám vlasy od prírody veľmi jemné. Na rozčesávanie určite dobre poslúži, ku korienkom ho ale nikdy neaplikujem, lebo mi vlasy do seknudy zmastneli. Zdá sa mi, že po použití mám krásne vlasy, no tento efekt nie je nijak dlhodobý, na druhý deň vyzerajú zasa o ničom, ale niekedy ich stačí iba dobre prečsať :-) Pre suchšie a a hrubšie vlasy poslúži i častejšie podľa potreby. Parfemácia mi nijak nevadí-typická Nivea, pumpička funguje ako má a 200 ml balenie vydrží podľa mňa dosť dlho. VIAC super prípravkov z radu Nivea si môžete prezrieť na stránke parfums.sk ---->TU.
PLUSY A MÍNUSY
+ krajšie vlasy na pohľad i na dotyk
+ pomáha na suchšie poškodené vlasy
+ľahšie rozčesávanie, ucelenejšie končeky
+ vhodné na suché i na mokré vlasy
+ nízka cena 
- priveľa môže zaťažiť vlasy
- niekomu môže vadiť vôňa
objem: 200 ml
Rating: 7/10

To je z mojej strany nadnes všetko dámy :-)
Používate na vlasy nejaký výrobok značky Nivea, máte pozitívne skúsenosti ?

4 komentáre

  1. Niveu mám opravdu moc ráda, ať se bavíme o vlasové kosmetice nebo o kosmetice tělové. Většina výrobků mi vyhovuje a jsem s nimi moc spokojená, super recenze:-)*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nivea šampony mi vždy vyhovovaly. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nivea je proste klasika, nič ňou nepokazíte a myslím že napriek zloženiu je vcelku šetrná, máte pravdu :) ich výrobky mám proste v obľube ako mnoho iných žienok

    OdpovedaťOdstrániť