Waterproof pohľad s YR

utorok 10. septembra 2013

Zdravím dámy!
Je čas pustiť sa do ďalšej recenzie, dnes máme na programe 2 produkty dekoratívnej kozmetiky z radu Couleurs Nature od Yves Rocher. Oba produkty sú vodeodolné a sľubujú viacero výhod pri líčení vašich krásnych kukadiel :-) Pozrime sa teda spoločne na predlžujúcu špirálu s kefkou 360° a krémové očné tiene, ako dopadli v testovaní v mojej réžii.
Predlžujúca špirála s kefkou 360° , Couleurs Nature

Čo píše výrobca
"Vaša obľúbená predlžujúca špirála vo vodovzdornom prevedení. Vo vode či pod rozhorúčeným slnkom bude Váš pohľad stále dokonalý. Patentovaná kefka 2 v 1: Kombinácia guľatého zakončenia kefky, vďaka ktorému budú nalíčené aj menej prístupné riasy, a kefky - hrebienku, ktorý rozčeše riasy a rovnomerne ich pokryje farbou po celej dĺžke."
objem: 8 ml
cena: 14,50
Zloženie: Jemná fluidná textúra obohatená o mandľové proteíny dodávajúce objem nalíči všetky riasy a dokonale ich predĺži. Neobsahuje parabény. 100 % rias je nalíčených a rozčesaných, pohľad je výrazný a otvorený!

Maskary si starostlivo vyberám a táto kefka mi proste nesedí. Nemám rada takéto typy kefiek, síce mi riasy naozaj vidieteľne predĺžila, ale ostali akési neposlušné. Vôbec ich nezahustila a nedodala im objem :-( Výhodou je, že sa nerozotiera, neotláča a drží na očiach ako pribitá, je dokonale vodeodolná! Umyla som si tvár a ostala na mieste. Farba je klasická čierna, ale je ju dostať i v sivej a hnedej variante. Na môj typ rias asi veľmi nie je, ale niekomu práve takéto maskary naopak vyhovujú. Asi zostanem pri mojej terajšej maskare, túto však úplne nezavrhnem, k vode a k romantickým filmom sa môže ešte hodiť! :-)

PLUSY A MÍNUSY
+ vodeodolnosť
+zloženie bez parabénov
+ predlžuje riasy 
- vyššia cena
- nezahusťuje riasy


Čo píše výrobca
"Krémové očné tíene s vodovzdorným zložením, ktoré vydrží až 12 hodín, Vám zaistí dokonalé nalíčenie, ktoré odolá vode i teplu. Farebný odtieň zostane intenzívny po celú dobuPerleťové zloženie, čo dokonale splynie s pleťou, je obohatené o výťažok z konského gaštanu, ktorý má schopnosť zachytiť svetlo, a tak ešte viac rozjasniť pohľad. Krémové očné tíene sú ponúkané v 9 odtíeňoch: od neutrálneho telového odtíeňa až po intenzívny slivkový odtieň."
objem: 5 ml
cena: 10,50 ---->akcia 8,30

Zloženie: výťažok z pagaštanu konského, sójový výťažok, voda z bio nevädze, karnaubský vosk. Neobsahuje parabény.

Tieto tiene sú pecka a v tomto odtieni poriadna pecka na párty! Môžete pařiť, hýriť a tiene vám z očí nezlezú, neotlačia sa, nezrazia. Opäť supervodeodolnosťa výdrž! Takéto metalické odtiene bežne nenosievam, preto to beriem ako "výstroj" niekam na večierok, svadbu alebo na party. K dispozícii je 9 odtieňov, medzi nimi i telové odtiene na bežné nosenie. Tiene rýchlo schnú a ľahko sa nanášajú, podobne ako lesky na pery. Trochu sa mi pri nanášaní upatlal obal, prepáčte mi, ale aj tak je to lepšie ako niektoré prášiace očné tiene, ktoré sa vám vysypú po celej kabelke. Tieto tiene vrelo odporúčam, navyše sú teraz v akcii tak si bežte po ten svoj odtieň a bežte ich niekam otestovať na poriadnu disco! :-)

PLUSY A MÍNUSY
+ vodeodolnosť, výdrž na jednotku
+zloženie bez parabénov
+ ľahká aplikácia
+ výber odtieňov
- vyššia cena 

♥ Skúšali ste tieto produkty ?♥ 

3 komentáre

  1. Krásna recenzia. Musím sa priznať že až doteraz som nepočula o tejto značke. Najviac ma zaujali tie vodeodolné krémové očné tiene! Wau a určite je to praktickejšie. Ja pri líčení zapatlám aj seba nieto ešte obal :D A čo sa týka špirály je vodeodolná a prelžujúca, keby ešte aj zahusťovala riasy tak by bola uplne dokonalá a iné riasenky by ani nemuseli vyrábať postačila by táto jedna :)
    Ďakujeem určite si túto značku zapamätám a aspoň jeden tieň si kúpim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dakujem An, YR majú predajne po celom SR a super vernostný systém, ak si tam založíš kartičku, budeš zbierať pečiatky, potom si ich môžeš vymeniť za nejaký produkt :-) Maskary poznám i lepšie, táto je taký priemer, ale k vode by mohla byť výborna. Tieniky si určite vyber podľa seba, dúfam, že nájdeš ten svoj odtieň a budeš spokojná :)Tiene sú tekuté tak to vyžaduje trocha cviku aby si sa neupatlala :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Woow, tak ty stíny vypadají super.. Musím už se co nejdříve stavit do Yves Rocher. :D

    OdpovedaťOdstrániť