Waiting for school

pondelok 2. septembra 2013

Zdravím!
Neviem ako vy, ale mne ešte škola (teda semester) nezačal, no i tak sa už pomaličky pripravujem na jesenné dni a môj posledný rok školy. Nalsedujúci outfit je inšpirovaný mojimi trocha zmiešanými pocitmi, no na druhej strane i odhodlaním začať školský rok decentne a štýlovo! Bordovú farbu nenávidím, no na tomto wishliste sa mi strašne zapáčila a možno si podobné nohavice i zaobstarám. Tešíte sa na jeseň, začal vám už školský rok? :-)

Waiting for school

Inak konečne som si i ja založila FB stránku! Ak chcete, môžete ma podporiť lajkom a sledovať ma i denne na facebooku, bola by som strašne rada, lebo zatiaľ tam nikoho nemám a nemám ani pre koho prispievať.Budem naň prispievať hlavne dobré tipy na nákupy a kratučké príspevky a inšpirácie každý deň. Môžete kliknúť na obrázok nižšie alebo ho nájdete na mojom blogu v pravom stĺpci pod vami, mojimi čiateľkami :-)
Krásny večer prajem!



8 komentárov

  1. Pre mňa je tento rok prvý bez akejkoľvek školy, až mi to je neskutočne divné. Držím prsty, nech sa v štátnicovom roku darí!
    Inak, mňa bordovo - vínová drží od minulej zimy a tento rok sa jej tiež nevzdám. Topánky a nohavice by som určite privítala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Viem, že sme si dávnešjie písali o tom kde študujeme, ale nakoniec sme si nepovedali na akej škole :-) Ďakujem ti pekne, stále sú DP odkladám a potom ma asi trafí šľak rovno....
    myslím, že ak sa správne nakombinuje je z nej trendy farba, ale tmavým typom asi ide viac, aj tak vyskúšam aspoň nejaký kúsok a uvidím :-) veľa blogeriek nakupuje topánky a lodičky v tescu, ja som zatiaľ neskúšala....

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty sa máš, mne už škola začala a vôbec ma to neteší, totiž tento rok maturujem a už teraz viem že to bude dosť stresujúce. Ani nevieš ako veľmi si ma potešila! Hneď sa pripojím na tvoju fb stránku! A budem sa tešiť na tvoje články :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No neviem, či sa mám, škola je aspoň aká taká istota...:-) Určite odmaturuješ na samé jedničky, ešte sa raz budeš smiať aká bola maturita ľahká...Som rada, že som ťa potešila a zajtra posielam výhru ;-)

      Odstrániť
  4. Odpovede
    1. Jaaaaaaj,keď ja by som chcela všetko, tie wishlisty sú fajn ale na druhej strane človek zistí, koľko toho chce a potrebuje :D

      Odstrániť
  5. tie bordové topánočky sú veľmi krásne:) keď tak premýšlam, tak v takejto farbe nemám nič :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. aj mne sa páčia, aj keď vysoké topánky veľmi nenosievam :-) ale možno by sme si mali niečo v tejto farbe dokúpiť, aj keď s tým už pôjde i kabelka, doplnky až po ponožky.....:D

    OdpovedaťOdstrániť