Septembroví obľúbenci

nedeľa 29. septembra 2013

Zdravím!
Jeseň nám už začala v plnom prúde, september sa pomaličky ale iste končí ,a tak som si pre vás dnes pripravila to naj za tento mesiac. Ide o prehľad produktov, ktoré som tento celý uplynulý mesiac rada používala a ktoré som si zakúpila alebo obdržala na testovanie :-) Pozrime sa teda spoločne, čo si ma získalo a čo som si tak zamilovala.

1. Dermacol Aroma Ritual telový krém (pomaranč-čokoláda)- objednávala som si ho z eshopu, kde som využila 8 eurový kúpón a okrem iných výrobkov mi došiel tento krásavec. Buď si ho zamilujete alebo úplne znenávidiíte, tá "príchuť" určite nie je pre každého, niekomu sadne a niekomu nie. Mňa ale oslovil a som veľmi spokojná s hydratáciou, i vôňa sa mi veľmi páči.

2. Maybelline Dream Pure BB- tento BB-krém som obdržala na otestovanie a zo začiatku som ho vôbec nepoužívala. Začal však školský rok a na líčenie do školy padne ako uliaty. Nezanecháva fľaky, šupinky, ani mastný pocit a pekne zjednotí pleť. Primárne je určený pre mastnejšiu pleť so sklonom k akné.

3. Signorina Salvatore Ferragamo- parfém ako stvorený na jeseň, šetrila som si ho chladnejšie dni a úplne som sa doň zamilovala. Je to kvetinovo-korenistá, ovocná vôňa, takže z každého rožka troška. "Signorina je oslavou dievčenského pôvabu prostredníctvom sofistikovanej, trochu drzej, ale sviežej vône." Okrem pôvabného parfému musím pripustiť, že je naozaj návyková.♥

4. Grand Rouge od YR- asi jedna z mojích prvých červených rúžov, neuveriteľne sýta a šťavnatá farba, proste červená ako sa patrí v luxusnom prevedení. Na rúž som písala i recenziu na blogu, ponúkajú viacero odtieňov, takže každá žena si príde na svoje. Dokonale sa hodí na jesenné dni, dobre oživí i fádny a jednoduchý outfit.

5. MUA Shine Stopper- prednedávnom som robila ultraveľkú objednávku z anglickej stránky MUA, kde som si okrem iného zakúpila i tento sypký púder, ktorý slúži ako zmatňovač. Vo vnutri je zrkadielko a drobná labutienka. Myslím že je praktický hlavne vďaka veľkosti,

6. Germaine de Capuccini mono očný tieň- krásny očný tieň v medenom odtieni s vysokým leskom. Balenie je vhodné i do kabelky, hravo sa nalíčim kdekoľvek, keďže vo vnútri je malé zrkadielko a aplikátor. Tieň je úžasný, pristane tmavším i svetlým typom.

7. Mineral Beauty System body butter cream honey- vzorček zo stránky BioBeauty, ich krémy sú skvelé, prírodné bez škodlivín a hydratujú na 100 %. Keby som nemala doma desať načatých telových mliek, tak by som si hneď objednala nejaký ten krémik alebo masielko. Milujem aj tie vôňe, všetky varianty majú ničo do seba, tento bol s vôňou medu a prevoňal mi celú izbu.

8. Zubná pasta VITIS- bieliaca zubná pasta-pecka! Som veľmi veľmi spokojná, účinkuje už po prvom použití. Samozrejme ten efekt nie je ako z Hollywoodu, ale je viditeľný po častom používaní. Zvykla som si na ňu a inú bieliacu pastu už neskúšam.

9. Weleda nočný krém s kosatcom- recenzia na plné balenie bude už čoskoro. Tento krém je vhodný pre všetky vekové kategórie a typy pleti, je ozaj univerzálny. Neverila som, ale splnil to čo sľúbil a uspokojil všetky moje nároky na dobrý a kvalitný krém. Vyzerá nenápadne, ale má blahodárny vplyv, dobre vyživuje a je čiste prírodný, takže dievčence tešte sa na recenziu....bude vcelku zaujímavá.


8 komentárov

  1. Ten tělový krém mám právě doma, ale mám tady takové zásoby mazadel že bude chvíli trvat než se k němu dostanu :D Ale v obchodě jsem očuchávala ten sprcháč se stejnou vůní a ten mi voní hrozně moc :-)
    Beauty District

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Rtěnku od Yves Roher jsem si také oblíbila. A Dermacol bych ráda někdy zkusila, ale spíše jinou variantu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten telovy krem dermacol ma zaujal tiež som si ho stade objednala pekne vonia:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kde se dá sehnat ten BB cream? A ja mam spis smisenou pokožku se sklonem k akné. Myslis ze by vyhovoval i me? Díky
    Xoxolucyfashion.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já si dělám zálusk na ten BB cream od Maybelline vzhledem k tomu, že mám mastnou pleť. :-D Snad dobře poslouží. A ten zmatňovač od MUA vypadá senzačně. :-)

    www.blondiever.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dermacol má naj telové krémy ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Kosatcove kremy od Weledy su uplne skvele :) mam pomerne problematicku plet, neustale suchu a zaroven mastnu, no toto je uz po niekolkych tyzdnoch zazrak :) odporucam :)

    OdpovedaťOdstrániť