FIGS & ROUGE: balzam WILD CHERRY

streda 4. septembra 2013

Ahojte dámy!
Už prešiel nejaký čas odvtedy, čo ma doma teší univerzálny balzam značky Figs & ROUGE s príchuťou wild cherry. Je neskutočne krásny už na prvý pohľad! Do jeho retro balenia sa skrátka musíte zamilovať! V ponuke majú celkovo 6 rôznych príchutí a vôní v 6 originálnych plechových baleniach. Na chuť si prídu milovníčky sladkých, ako aj citrusových a sviežich variánt. Balzamy sú 100 % prírodné ocenené mnohými kozmetickými oceneniami, čo je úžasné plus, navyše ho možno použiť nielen na pery, ale i na telo. Multifunkčný, čo poviete ? I mnohé celebrity podľahli čaru týchto balzamov a nedajú naň dopustiť ;-)
pomegranate, vanilla orange, lemon berry, aloe&mint, wild cherry, coco vanilla, rambling rose
zdroj: F&R


moja varianta wild cherry

Čo sa píše na ich FB stránke
"Figs & Rouge je anglická značka exkluzívnych 100% prírodných balzamov na pery, ruky, tvár aj telo. Figs & Rouge zásadne nepoužíva vo svojich výrobkoch žiadne chemikálie, syntetické zložky, konzervačné látky ani minerálne oleje. Prírodná vôňa balzamov Figs & Rouge je tvorená esenciálnymi olejmi. Výživné balzamy Figs & Rouge majú krásne retro balenia, ktoré potešia. Potešia zmysly, ošetria pokožku a dokonale zvláčnia pery. Sú vhodné na všetky typy pleti. Figs & Rouge balzam by nemal chýbať v žiadnej kabelke !"

Zloženie:
Olej Ricinus Communis, hydrogenovaný ricínový olej, vosk Copernicia Cerifera, olej Pelargonium Graveolens, Citronellol, Geraniol, Linalool, Citral, Limonene.

Musím súhlasiť, nemal by chýbať v žiadnej kabelke! Teda aspoň nie u vintage a retro fanúšičiek, ako som i ja. Balzam používam zvyčajne na pery a nanášam ho prstom. Jeho vôňa je veľmi príjemná, nechutí ale nijako, skúšala som :D Krabička je detailne vypracovaná, je jasné, že na imagei si dávajú záležať a darí sa im to. Pery dobre vyživuje a zvláčňuje, za čiste prírodné zloženie dávam palec hore! Za jediný mínus považujem cenu, i to je však diskutabilné, pretože za takéto super zloženie sa obyčajne pripláca ;-)
PLUSY A MÍNUSY
+  ovocný vitamínový zázrak do každej kabelky
+ 100% prírodný - 100% čistý - bez obsahu ropných látok
+ dlhodobo vyživuje, intenzívne hydratuje a chráni pokožku
+ vhodný na pery, tvár, ruky a pokožku celého tela
- cena 
cena: 6,49
objem: 17 ml
Rating: 9/10
Všetky ich varianty sa mi zdajú atraktívne, láka ma i lemon berry a 
coco vanilla :-)


Počuli ste už o týchto balzamoch ? :-)

9 komentárov

  1. Já měla ten větrový v Ladyboxu, ale zkusila bych ráda nějaký se sladkou vůní.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vdaka za tip,prírodnú kozmetiku vyhľadávam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Neni zač, na ich stránke majú i iné produkty :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já jeden našla v LB a trošku mě mrzelo, že nebyl právě nějaké sladké vůně, protože po té já se mohu utlouct. Ale i tak jsem s ním maximálně spokojená a časem si určitě pořídím další:-).
    Glamour and Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vypada zajimave:) ale ja ted miluju eosy, tak jsem spokojena:)) Ale jako spravny balzamovy zavislak i tento bych rada vyzkousela:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten vanilkový musí byť úžasný :))

    OdpovedaťOdstrániť