What makes my day better

nedeľa 15. septembra 2013

Ahojte!
Ako som vám spomínala, okrem kozmetiky a módy mám rada kvantum iných vecí a činností. Dnes som si pre vás pripravila tie, pri ktorých relaxujem a vedia mi vždy spríjemniť deň.....

KNIHY
I just LOVE BOOKS! Konkrétne všetky možné encyklopédie z histórie, historické romány a  kdeaké knihy záhad.  Neviem ako vy, ale ja čítam najmä pre potešenie, pre relax a pre dobrý pocit. Za svoj život som prečítala..... netrúfam si to ani spočítať :) Najradšej mám romány, ale iba historické, sú mi blízke ako tie klasické od Dumasa, Benzoni, Daphne du Maurier, tak i tie menej známe, nazvyme to ružovou, červenou, alebo hoci aj cyklaménovou knižničou s tými najneuveriteľnejšími obrázkami ala Kat Martin a podobne :-) Je mi to jedno, lebo čítam pre radosť, sama pre seba, a keďže profesne som niekde úplne inde, pri  matematických a ekonomických disciplínach, doprajem si takéto čítanie aspoň vo voľnom čase.

ČASOPISY
Som nútená čítať i odborné časopisy, reporty, články v AJ....bleh bleh :( Ako žena ale dám prednosť dámskym magazínom, je jedno, či sú tam samé obrázky a žiaden zmysluplný text......rada si ich listujem.....:)
Momentálne odoberám Elle, nie je tam dokopy nič, niekedy ho ani neprečítam, ale strašne rada si v ňom len tak listujem, pre zábavu, pre relax....Takže dámy, nohy na stôl a povinne listovať, čo je v kurze!

♥SLADKOSTI
Sladkého nejem veľa, nejem ho často, ale pri slovíčku candy zbystrím pozornosť :) Dnes som si celý zošiť oblepila nálepkami s motívom lízaniek a cukríkov ako trojročné decko. Ja neviem, je to také strašne americké, ale veľmi sa mi to páči. Tie farby sú úžasné (i úžasne chemické) ale tie ich sladkosti a cupcakes vyzerajú úžasne. Minule mi sestra kúpila cupcake pokladničku :)
♥HOME DECOR
Vždy som si priala mať typicky babskú izbu, bohužiaľ mám typicky študentskú izbu :D. Už teraz sa ale pripravujem nato, ako si zariadim svoje budúce bývanie, už to nebude síce dievčenské, ale pohrám sa s farbami a kozmetický stolček so zrkadielkom - to je môj sen, raz si ho splním! Ak budem zariaďovať byt, pôjdem do max 3 farieb, z toho jedna bude výrazná, možno lososová, možno staroružová.....:)

SERIÁLY
Mám ich rozpozeraných hneď niekoľko, vybrala som asi tie najznámejšie, pri ktorých sa teším na každý jeden diel a perfektne si pri nich oddýchnem. Pretty Little Liars sledujem od samého začiatku a už len čakám kedy vyjde posledná 5. séria. Veľa dievčat nad týmto seriálom ohŕňa nos, ale mňa to stále baví a stále premýšľam ako to nakoniec skončí a kto je A. Úplne najviac ale najviac milujem Game of Thrones. Možno si niektorí muži myslia, že my ženy takéto krváky-seriály nepozeráme, ale podľa mňa je to ten najúžasnejší historický seriál aký kedy vyšiel. Nielenže je vidieť, že je veľmi kvalitne spracovaný, ale neustále ma neprestáva prekvapovať svojim zvratmi. Pri predsposlednej časti som sa tuším i rozplakala, keď tak krvilačne pozabíjali lady Kat a jej syna s nevestou. Knižná predloha ma tiež lákala, ale keďže toľko času nemám, uspokojím sa so seriálom. The Vampire Diaries sa nám tiež riadne vyvŕbili, nebaví ma to tak ako zo začiatku ale sledujem to i naďalej, o chvíľku má vyjsť ďalšia séria. Okrem spomínaných som mala rada seriál Ringer, Once Upon a Time, The Lying Game a mnoho ďalších....A z kreslených som verná South Parku (áno a nehanbím sa zato :D), Simpsonovcom a japonským anime seriálom (Sailor Moon) pri ktorých ma vždy chytá nostalgia....




♥ZAJAČIKY
Milujem psíky, mačky, kone, drobné hlodavce, ježky, fretky, ...takmer všetky zvieratká! Doma chováme jedného malého zakrslého zajačika, ktorý je ale riaden fičúr a bordelár. Sestra za ním nestíha upratovať hovienka typu nesquick, ktoré produkuje v abnormálnom množstve. Ten malý černoch, ktorý sedí je náš Lord Ralph osobne! 

♥MUSIC
Bez hudby ani jeden deň.....myslím, že počúvam od klasiky, cez oldies, rock, pop až po latino a dance....Nebudem menovať, lebo naozaj ten zoznam by bol na 300 strán. Lepšie raz počuť ako stokrárt vidieť?! :-) Nech sa páči!



Pekný zvyšok víkendu !
Dúfam, že sa vám článok páčil 


5 komentárov

  1. V Game of Thrones je plno pěkných chlapů, ženy, co to nesledují, neví, o co přichází. Knížky jsem četla v originále a jsou ještě lepší. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak to čítaš, tak asi vieš, že tí sexi chlapi zomrú jeden po druhom :/// škoda, Rob, John.....ach jaaaj stále samé úmrtia, ale aj tak best serial ever :)

      Odstrániť
  2. Skvělý článek, knížky miluji stejně jako ty a seriály taktéž, PLL jsou mé TOP:-)♥
    Glamour and Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemôžem uveriť že ten mierumilovný Ezra je v A tíme....vôbec sa nato nehodí, zle domysleli ten koniec a troška to prepískli :)))

      Odstrániť
  3. Ten pucinek maly cernoucky je kraaaaasny hned bych ho opusinkovala♥♥♥ Taky jsem mela kralicky, tri, prvni se dozil 10let, posledni mi umrel letos a mel 8let.. Knizky taky miluju a hltam.. a candy, co dodat, cokoladu nemusim, ale barevne kokina miluju:))

    OdpovedaťOdstrániť