Bloody Sunday s Yves Rocher

nedeľa 18. augusta 2013

Ahojte !
Na dnešný príspevok som sa špeciálne tešila. Nie neľakajte sa, nejedná sa o žiaden thriler, ani horor, práve naopak. Dnes by som vám rada predstavila zohranú dvojicu s krvavo-červeným motívom a zmyselnou zápletkou - rúž na pery Grand Rouge Couleurs Nature a jeho poctivého asistenta ceruzku na pery Couleurs Nature od Yves Rocher. Žáner je teda jasný - bude to riadne krimi! 

Červené rúže nenosím, pripadám si v nich bledá, v tom lepšom prípade ako z detektívky alebo vojnového filmu :) Prišiel však čas trocha experimentovať, kedy ak nie v mladosti ? Tento rúž určite zaujme vďaka svojmu obalu na prvý pohľad. Má pekne detaily, nadčasovú farbu a zároveň závan klasiky a luxusu. Nie je to tuctový plast, ktorý nič nevydrží, ani len nosenie v kabelke. Mám ho v odtieni 31-Rouge Vif, čo je asi tá najčervenejšia červená, akú majú v ponuke. Ak by vás to zaujímalo, je v ponuke celkovo v 18 odtieňoch, viď pozri obrázok.
zdroj: YR
Čo píše výrobca o rúži 
"Dlhotrvajúci rúž sa perfektne nanáša vďaka textúre s hydratačnými účinkami, ktorá zafarbí Vaše pery nežnou ružovou alebo sýto červenou farbou. Podľahnite neodolateľnej zmyselnosti rúžu Grand Rouge, ktorá dokonale spája intenzívne farby s jemnou starostlivosťou o pery. Rúž Grand Rouge obsahuje olej z kamélie - elixír, ktorý vyhladzuje a regeneruje pery. Pery sú po nanesení rúžu rozjasnené a majú mladší vzhľad. Naše rúže neobsahujú karmín z červca, lanolín, minerálne oleje ani zložky živočíšneho pôvodu."

Musím súhlasiť, rúž je naozaj hydratačný a veľmi príjemne sa nanáša, doslova kĺže po perách. Trošku mi ale dal zabrať kvôli odtieňu, pretože pri červenej je vidieť každú chybičku. Konzistencia je krémová, ale nerozmazáva sa, predsa ale pozor na odtlačky, či už na skle alebo na oblečení. Žiadne vysušovanie ani šupinky som nepociťovala, nemusím si pod neho nanášať ani balzam. Výdrž je v skutku úctyhodná, vydržal mi na perách zhruba 4 hodiny, i keď som jedla a pila. Samozrejme už to nebola taká sýta červeň, ale nezrazil sa. Čo sa mi na ňom veľmi páčia je jemná vôňa. Je to typický pach pravého rúžu! Je to veľmi kvalitný rúž, dovolím si tvrdiť, že i pre náročnejšie z nás i pre staršie dámy. Škála odtieňov je ozaj pestrá, preto si príde na svoje každá. Čo sa môže zdať ako nevýhoda je vyššia cena, no ak chytíte nejakú akciu, kúpite ho i za lacnejšie. Yves Rocher má skvelý vernostný systém, o tom snáď ani nemusím hovoriť. Za mňa je to veľmi príjemná zmena, preč s mojím stereotypom! Hodnotím ho veľmi kladne. A aby som nezabudla, pekne sa leskne!

rúž Grand Rouge Couleurs Nature
objem: 3,7 g
cena: 12,90
Rating: 9/10

Čo píše výrobca o ceruzke na pery
"Váš najlepší spojenec pre farbu, ktorá drží neskutočne dlho! Nová ceruzka vykreslí a zviditeľní Vaše pery. Vďaka vysúvacej tuhe bude Vaše líčenie neprekonateľné."

Ceruzky na pery nepoužívam, ale mám nejaké doma. Táto presne sedí k farbe rúžu (v odtieni 31- Rouge) a podčiarkuje štýl. Ľahko sa s ňou pracuje a dokáže naozaj dopomôcť k vyššej spokojnosti. Neviem ako ste nato vy, ale ja nemám pery ako Angelina ani by som si ich v živote nedala zväčšiť. Stačí mi optický klam. A ak niekedy platilo, že orámované pery sú menšie, dnes je tomu inak. Všetko závisí od techniky. Ak je to tón v tóne a viete to i dobre naniesť, pekne to vytvaruje a vyplní pery. Nie som v tom nejak zručná, takže buďte zhovievavé :)
Pre lepšiu predstavivosť som pridala foto bez i foto s ceruzkou.
 foto s bleskom - bez ceruzky
foto s bleskom - s ceruzkou

ceruzka na pery Couleurs Nature 
objem: 0,3 g
cena: 7,20 
Rating: 8/10

Nechali by ste sa namotať ? ;-)

14 komentárov

  1. moc se mi líbí ten obal a barva je taky moc hezká :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. obal je naozaj krásny, farba je dosť sýta každá si nájde tú svoju :)

      Odstrániť
  2. Po tomto článku mám hned sto chutí nějakou tu rtěnku od Yves Rocher zkusit:-)!
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite odporúčam, je dobre pigmentovaná a vydrží :)

      Odstrániť
  3. Rozhodne áno!!! Krásne farby vedela by som si vybrať hneď z niekoľkých :)
    http://nalensworld.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zájdi do YR a vyber si tú svoju srdcovku :)) aj tie rúžové odtiene vyzerajú dobre

      Odstrániť
  4. Z téhle řady mám rtěnky dvě a jsem spokojená :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. i ja som spokojná, už mám doma toľko rúžov že ich nestíham spotrebovať :)

      Odstrániť
  5. Krásny odtieň :) vyzerá naozaj super tiež mám červený rúž, ale táto farba vyzera lepšie ;)
    One way to fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Odstín vypadá skvěle! :-)

    http://www.blondiever.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásne rúže ! :O Tento odtieň sa mi veľmi nepáči, ale niektoré sú super :)

    Gabrielle Crystal RoseBonniee ~
    GIVEAWAY with Trickovy.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Farba je nádherná, ale tá cena :((

    OdpovedaťOdstrániť