Bio Beauty - Pohlaďte svoju pokožku so spevňujúcim telovým mliekom Panier des Sens

pondelok 5. augusta 2013

...Vraví sa, že je lepšie raz vidieť ako stokrát počuť...
Najlepšie je však zažiť to na vlastnej koži a v tomto prípade to platí doslovne.
Dnes vám nielen ukážem, ale i predstavím skutočnú ochutnávku luxusu od Bio Beauty, a to spevňujúce telové mlieko značky Panier des Sens s morským feniklom. Jedná sa o luxusnú prírodnú  kozmetiku pochádzajúcu priamo zo srdca Provensálska, ktorá lipne na tradíciách a zároveň poteší všetky vaše zmysly.

Toto telové mlieko je skutočná delikatesa, ktorú ocenia najmä dámy s vyberaným vkusom, iste i mnohé z vás ;-) Prvé, čo vás na tomto výrobku očarí, je nepochybne jeho obal. Pôsobí tradične francúzsky a veľmi pôvabne, keď sa naňho pozriem, pripadám si minimálne ako Madame de Pompadour :) Dávkovanie je klasické, stačí otvoriť vrchnáčik. Čo sa mi však veľmi páči je ten jemný odlesk, aký hádže a práve ten tomu dodáva to správne čaro luxusu.

Čo píše výrobca
"Je obohatené o tonizačný a spevňujúci esenciálny olej z morského feniklu. Vyvinuté pre ochranu Vašej pokožky. S delikátnou sviežou textúrou, vďaka ktorej bude Vaša unavená pokožka jemná a vláčna."

S morským feniklom som sa doteraz nestretla, ale vonia naozaj neopakovateľne. Neviem to prirovnať k žiadnej príbuznej vôni, ale zaváňa to sviežo, jemne a zároveň trvácne. Mlieko na sebe cítim ešte dlho po natretí a neustále mám nutkanie k nemu "pričuchnúť". Neverila som, že by mi niečo ako morský fenikel mohlo tak zmyselne voňať. Konzistencia mlieka je taká akurátna, ani husté ani riedke, zlatá stredná cesta. Rýchlo sa do pokožky vpije a zanechá ju zamatovo hebkú. Pri testovani som mlieko schválne naniesla na určité miesta, aby som si vedela výsledný efekt lepšie porovnať. Miesta, na ktorých som sa natrela zostali hladšie a na dotyk krásne hebké. A efekt bol dlhodobejší! Aj po niekoľkých hodinách som cítila ten príjemný závan a hladkú pokožku. Slovo spevňujúce sa mi k tomuto mliečku nehodí tak ako slovo vyhladzujúce. Áno, bude to správne slovo, ako opísať účinky tohto telového mlieka :)

PLUSY A MÍNUSY
+ prírodné zloženie bez nežiadúcej chémie v kozmetike
+ krásne jemná a trvácna vôňa
+ unikátne zloženie s obsahom morského feniklu
+ hladká a hydratovaná pokožka
- ako jediné mínus ma nenapadlo nič podstatné (jediný detail, vizuálny, ktorý by som zmenila, je vrchnáčik- chcelo by to niečo so zlatým nádychom, skvele by to ladilo )

Objem: 250 ml
Cena: 11,90 
Rating: 10/10

ilustračné foto na záver - Provence 

Ak si chcete navodiť príjemný pocit luxusu priamo u vás doma, alebo darovať krásny darček, odporúčam! :
Tak čo, dali by ste si povedať ? :)


4 komentáre