Zvodne dlhé riasy s HAIRPLUS

pondelok 6. mája 2013

Ktorá žena by nechcela mať prirodzene dlhé a zvodné riasy a sexi pohľad ?

O HAIRPLUS od frimy FaceDerma mnohé z vás určite ešte nepočuli, ide však o naozaj účinný produkt, do ktorého sa oplatí investovať. Je to fluid na rast mihalníc a obočia, ktorý pridá na dĺžke i na objeme už za 4 týždne! Mala som to šťastie ho vyskúšať a som naozaj nadšená.
objem: 4,5 ml
cena: 89 eur 
O HAIRPLUS
"Nie ste spokojná/spokojný s dĺžkou svojich mihalníc? Máte nepekné holé miesta v obočí? HAIRPLUS je rastový fluid, vďaka ktorému pri každodennom používaní vaše mihalnice a obočie začnú rásť. Mihalnice a obočie sa vám predĺžia, sú hrubšie a hustejšie. HAIRPLUS vám môže pomôcť pri dosiahnutí ich maximálnej prirodzenej dĺžky, hustoty a hrúbky.Klinické štúdie dokázali, že maximálny prírastok dĺžky mihalníc nastáva v priebehu štyroch až ôsmich týždňov a predstavuje 40 - 45 % vašej pôvodnej dĺžky mihalníc. Aby sa vám podarilo docieliť osobne maximálny potenciál rastu, odporúčame pri prvom použití fluidu HAIRPLUS najmenej osemtýždňovú aplikáciu."
POUŽITIE
Menej je niekedy viac- fluid používajte veľmi opatrne. Pre efektívny rast mihalníc sa odporúča aplikácia raz denne na odlíčenú pleť (ráno alebo večer, lepšie je však na noc kvôli začervenaniu oka). Drobným štetčekom aplikujeme priehľadnú tekutinu (ešte predtým ho takmer do sucha obtrieme, aby sa nedostal do kontaktu s očami) po okraji mihalníc, ako keby sme si ťahali očnú linku. Fluid obsahuje okrem iných aktívnych látok i ženšeň, ktorý prekrvuje a pri kontakte s očami by mohol vyvolať začervenanie. Ak by vám predsa len zašiel do oka je dobré na vypláchnuť oko vodou a na chvíľu prestať používať.

ZLOŽENIE
Ako absolútnu novinku obsahuje HAIRPLUS vysoko aktívne prostaglandíny, ktoré priamo podporujú rast
vláskov, sú ale absolútne šetrné a znášanlivé. Množstvo prírodných obsahových zložiek, ako sú vitamíny A, C a E, biopeptidy, pantenol, kvetinové a ovocné výťažky tento obdivuhodný účinok fluidu HAIRPLUS dotvárajú.

PLUSY A MÍNUSY
+ naozaj viditeľný účinok už po pár týždňoch
+vhodný i na obočie
+vhodný pre ženy i pre mužov
+ pri použití maskary ešte 2x efekt 
-cena a malé balenie
 Celkové hodnotenie: 9/10
Vyčerpávajúca recenzia, ktorá ale určite stojí za povšimnutie. Pre mňa je to zázrak, síce stojí ťažké prachy, ale určite je to lepšie ako umelé lepenie rias. Mám ho odskúšaný, funguje u mňa i u všetkých mojich známych, nepoužívam ho ani každý deň a okolie si všimlo ten rozdiel ! Keby ste sa chceli dozvedieť viac tu.
Foto dodatočne pridám.
Napíšte mi či máte s niečím podobným skúsenosti :)

MimsLady

4 komentáre

  1. Tak tenhle kousek by od teď v mojí kosmetické taštičce neměl chybět. Senzační recenze.
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekný článok. podporím ťa odberom a pozývam ťa na môj blog. :) http://dommie-world.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť