Salvatore Ferragamo a jeho Signorina

štvrtok 30. mája 2013

Pekné popoludnie :)

Tento týždeň ma doma čakal tento darček, ktorým som sa obdarovala sama a to k narodeninám. Nečakala som ale, že príde tak skoro. Počítala som s tým, že mi ho pošlú až niekedy v júli. A viete prečo? Lebo tento darček je súčasťou predplatného Elle na celý rok. Nie, žeby som si ho objednávala len kvôli tomu, ale keď som videla ten parfum proste to nešlo inak! Okrem iného bola v ponuke žehlička na vlasy, sada Eucerin a iné, ale nič z toho ma nezaujalo. Elle ako časopis je samý obrázok, samá reklama, ale mne to až tak nevadí. Viac mi vadia tie veci, ktoré tam zverejňujú a o ktoré normálny smrteľník v živote ani len omylom  nezakopne, keďže stoja celý "majland". Ale snívať je predsa povolené. S objednávkou nebol minimálny problém ako vidíte. Časopis mi ale dôjde až v júni, tak som zvedavá, či tam bude niečo zaujímavé i pre mňa. Všetky akcie (kupóny a pod.) totiž platia iba v ČR, čo mňa i ďalšie slovenské čitateľky určite mrzí. Mali by natom nejak do budúcna zapracovať.

Sakvatore Ferragamo Signorina
parfum (30 ml) body lotion (50 ml)


Celý set mi prišiel v romantickej krásnej krabičke s ešte romantickejším obsahom. Flakón sa mi už na pohľad tak páčil, že som vedela, že samotná vôňa ma nesklame. Túto vôňu som už raz ovoniavala, ale bolo to dávnejšie, takže som si to už dobre nepamätala. Už sa teším na reakcie okolia, hlavne mužského teda :)

Zloženie
  • Hlava: korenie, ríbezle
  • Srdce: pivonka, jazmín, ruža
  • Základ: sladké tóny, pižmo, pačuli
Oficiálny popis znie veľmi príťažlivo
"Salvatore Ferragamo Signorini je veľmi ženská vôňa, ktorá je radená medzi sladšie kvetinovo-ovocné, s jemne pikantným nádychom. Signorini poteší mladistvé ženy, ktoré milujú módu a vyznávajú nadčasový a veľmi elegantný štýl. V nádhernom ružovom flakóne, zdobenom zlatým viečkom a mašľou, je obsiahnutý skutočný klenot, ktorý dokonale ozdobí osobnosť každého dievčaťa či ženy, ktorá zatúži stať sa jedinečne príťažlivou, zvodnou a zvláštnou. Zmes pôvabných kvetín, lahodného ovocia a výrazného korenia zaujme úplne každého. Zahaľte svoje telo do ružového závoja luxusu a nechajte rozmaznávať svoje ego. Počas niekoľkých okamihov sa stanete zmyselnou kráskou, ktorej jednoducho nikto neodolá....."

Celoročné predplatné až do schránky + tento set ma vyšiel na nejakých 32 eur, čo je len cena parfumu na internete. A vonia naozaj krásne, ako píšu v jeho popise. Je trošku sladší a hodí sa skôr na jar, ale je čarovný! Mňa úplne očaril, a to mi väčšina vôní smrdí a bolí ma z nich hlava. Dúfam, že toto ani časom nebude ten prípad. Momentálne mám doma asi 5 parfumov, a to som okrem toho 2 podarovala mame ako i drobné vône do kabelky, ktoré mi nevoňali. Medzi nimi i Incanto Shine od spomínaného talianského obuvníka (značka nesie len jeho meno). Tomuto dávam rozhodne väčšie šance na úspech!

10 komentárov

  1. Tak to je výhodné :) A je fajn, že ti voní hezky :) Já mohu posoudit jen obal, a ten se mi líbí!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. U mě na blogu probíhá giveaway, tak se jukni a potěší mě, když se zúčastníš :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne incanto shine vonia viac ako signorina :) ale aj tá je fajn

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne incanto voňalo týždeň a potom som ho už nemohla ani cítiť...ale teraz po čase by mi možno zmova zavoňalo :)

      Odstrániť
  4. tak to je super dáreček, musí krásně vonět :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vypadá to skvěle, a určitě ještě líp voní :) Jinak s ELLE máš pravdu, ale tak aspoň u obrázků můžeme snít :D

    http://shoemaniacr.blogspot.cz

    R.:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jediné čo ten časopis ako tak zachráni je počet strán, lebo neznášam tie ultratenké brožúry :D

      Odstrániť