Revlon Shine Up šampón

streda 15. mája 2013

Nie nadarmo sa vraví, že vlasy sú korunou krásy. Pre tie z nás, ktoré s nimi ustavične bojujú, môže byť i výber správneho šampónu hotová veda. Vyskúšala som už takmer všetky voľne predajné značky a momentálne užívam 2, ktoré sú moje obľúbené. Pár mesiacov som používala i Bioscalin z lekárne, o ktorom určite ešte napíšem!
Dostal sa však do mojich rúk i profesionálny šampón od Revlonu Shine Up. Neváhala som a pustila som sa do testovania.

Čo sľubuje ?
Vďaka zloženiu s obsahom stopových prvkov a vitamínov uzavretých v mikro kapsuliach prináša lesk, silu a objem jemným a ochablým vlasom. Systém Hydra Capture posilňuje štruktúru vlasov a dodáva im pružnosť a odolnosť voči agresívnym vonkajším vplyvom. 
objem: 250ml
cena: od 4,64-14,16  tu

Obal sa mi veľmi páči, dávkovač sa otvára jednoduchým zatlačením. Vonia podobne ako fructis od Garnieru, po citrusoch a už skrz obal je vidieť dobré oranžové mikro kapsule. Na prvé umytie som sa doslova tešila, no tam to dosiaľ i ostalo :( Bohužiaľ mi vlasy tak vysušil, že ma úplne sklamal. Neviem, či to bola náhoda, alebo som si ho dala príliš veľa (naozaj dobre pení), ale vlasy som po ňom mala ako slamu. Hneď na druhý deň som si ich musela umyť znova, lebo som sa na seba nemohla ani pozerať. Šampón nato, že sľubuje lesk, mi vzal aj to málo lesku čo som mala pred umytím! Úplne opačný efekt....
O tomto šampóne veľa recenzií na internete nenájdete, preto som sa rozhodla prispieť do zbierky. Balenie je tak akurát, ani veľké ani cestovné, aj keď myslím že budem mať problém ho spotrebovať.
 Príčinou mojich suchých vlasov môže byť i pomerne "chemicky náročné" zloženie so silikónmi, ale tak to už u takýchto šampónov býva. Viem však, že niekomu silikóny nevadia a a padnú na úžitok. Pre mňa sú však asi vhodnejšie prírodnejšie prípravky.

Moj celkový názor
Rozhodla som sa, že mu dám ešte šancu, tentokrát si ho aplikujem menej a uvidím čo to dá. Predsa len nechcem byť subjektívna. Držte mi palce. Ak i tentokrát pohorí, tak ho asi dám spotrebovať niekomu inému. Verím v to, že vlasy sú silne individuálna záležitosť a to, čo vyhovuje jednému môže druhému naopak škodiť. Dobrý šampón je len polovica úspechu, tých ďalších XY prípravkov čo si dáme na vlasy po každom umytí zaváži omnoho viac.

Čo používate na vlasy vy? Teším sa na vaše postrehy.


3 komentáre

  1. jestli ti vlasy vysušil, tak to by nebylo nic pro mě, já mám vlasy suché i tak :( :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. moje vlasy sú dosť jemné a nikdy neboli suché, ale dnešná chémia v kozmetika tá dokáže všetko :(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Donedavna som tomu neverila, ale cim som starsia, tym su moje vlasy rozmaznanejsie :) ja uz teraz mozem pouzivat len sampony presne urcene pre moj typ vlasov a nie hocico, co najdem v sprche..

    BIODERMA GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť