Moji FAVORITI za mesiac máj

pondelok 20. mája 2013

Zdravím vás,
dnes som si pre vás pripravila niečo máličko z toho, čo ma tento mesiac najviac tešilo. Ide o produkty, ktoré som si veľmi obľúbila a ich kúpu neľutujem. Zamiešala som medzi ne ale i tie, ktoré mám doma už dlhšie no až teraz som sme si k sebe našli cestu. Je to taká zmes všetkého, čo teraz rada používam.


1. HEAN City fashion lak na nechty (12 ml) 
Nemám rada fialkovú farbu, ale tento lak vyzerá krásne. Ružovo fialková perleť a v nej mini trblietky. Len škoda, že v jednej vrstve je takmer priesvitný, ale pri tretej už vyzerá naozaj ako na obrázku. Odpúšťam mu to len kvôli jeho farbe, ktorá ma dostala! Na slnku hádže krásne odlesky!

2. Avéne termálna voda v spreji (50 ml)
Túto vodu som mala pribalenú k májovej ELLE ako darček, a možno aj práve preto som si časopis kupovala. Na túto kozmetiku som počula samé ódy, tak som ju chcela vyskúšať. Striekam si ju prevažne na tvár na osvieženie. Má ale ďaleko širšie spektrum použitia- na začervenania, po pobyte na slnku, na akékoľvek podráždené miesto. Musím uznať, že mi táto pre niekoho možno "obyčajná voda v spreji" (je to dosť možné) robí veľmi dobre. 

3. Nivea osviežujúca pleťová voda s HYDRA IQ (200 ml)
O tejto pleťovej vode a celej rade som predčasom napísala veľmi pozitívnu recenziu tu. Čistím si ňou tvár každý deň 2x denne a je proste skvelá. Vôbec nelepí a nevysušuje ako iné pleťové vody. A navyše sa s ňou dá veselo i odličovať.

4. Balea Beauty Effect sérum na ruky (50ml)
Konečne krém na ruky od Balea, ktorý sa môže rovnať i drahším značkám. Obsahuje kyselinu hyalurónovú, vitamín E a Q10, čo znamená, že naozaj skvelo hydratuje a navyše i príjemne vonia. 24- hodinový účinok od neho ale nečakajte, to vám nezaručia ani tie najdrahšie krémy. Mám z neho skvelý pocit a strašne hebké voňavé rúčky ešte dosť dlho. Keď ho ovoniate, vôbec by vás nenapadlo, že ide o sérum od Baley.

5. Balea Brazil Mango telové mlieko (200 ml)
Milujem baleácke telové mlieka a fandím im už len kvôli tomu, že vždy prídu s nejakou super limitkou. Toto telové mlieko som dostala od svojho drahého, ktorý vie, že mám rada vôňu manga, tak ma takto potešil. K tomuto mlieku nájdete v DM i sprchový gél a telový sprej (ktorý môžte ešte stále vyhrať v moej GA). Toto mliečko i sprej majú takmer identickú vôňu, gél som nevoňala. Krémujem sa ním, ak sa chcem "prevoňať" a vonia neskutočne letne a exoticky!

6. Alverde samoopaľovacie mlieko (200 ml)
Páči sa mi na ňom, že výsledok je badať takmer okamžite. Som o minimálne 1-2 stupne hnedšia. Navyše keďže ide o značku Alverde, nemusím sa  báť nejakej prehnanej chémie a nanášam ho i na tvár. Zatiaľ mi to rozotieranie bohvieako nejde, ale nemať žiadne fľaky po takýchto prípravkoch to sa asi ani nedá. Tá vôňa je ale príšerná, typicky samoopaľovák. Žiadnu vanilku ani pomarančový kvet tam necítím, ale funguje a taká malá fľaštička vcelku vydrží.

7. Celine Dion Pure Brilliance parfum (30 ml) + sprchový gél (75 ml)
Krásna vôňa! Ako speváčku ju nemusím, ale pre túto vôňu nato na chvíľu zabudnem. Perfektne sa hodí do kabelky a je ideálna najmä na jar. Flakónik je jednoduchý a štýlový. Tento set som dostala ako dar a málokedy sa mi niekto tak trafí do vkusu. 

8. OROFLUIDO Beauty olej na vlasy
Mal vyhradenú samostatnú recenziu tu. Prišla som mu na chuť a odvtedy si ho dávam jedna radosť. Vlasy sa po ňom krásne lesknú a sú hladké ako zamat.

9. Miss Sporty rúž (009 innocence)
Na túto značku takmer každý už zabudol. Nijak extra neinovujú svoje výrobky, ani nemajú limitky. A predsa! Takýto krásny rúž som tam nemohla nechať. Pripomína mi odtieňom "bubble gum" a vonia mi za melónom.  Stará dobrá klasika. Na perách vyzerá veľmi pekne a za tú cenu 2 eur nie je o čom.

10. Miss Sporty Cat´s eyes liner (001 black)
Čierna linka na oči v pere. Ľahko sa s ňou manipuluje a hrot nie je ani veľmi tenký ani hrubý. Tak akurát. Mali i iné farby, ale ja som chcela klasickú čiernu. Nerozmazáva sa a navyše je na obale taká mačička, no nekúp to! Dúfam len, že mi tak skoro nevyschne, lebo to by bola naozaj škoda.

11. Essence stay all day očné tiene (09 for fairies)
Kúpené vo výpredaji za polovicu, takže tento odtieň už nezoženiete. Bála som sa tej ružovej, ale nakoniec z toho vyšla rúžovo zlatá farba, čo na oku vyzerá veľmi prirodzene a pekne. Používam ich každý deň a som spokojná. Nanášam ich prstom a nevydržia síce celý deň, ale nestečú a nezrazia sa mi tak ako iné tiene. Pomer cena-výkon je tak akurát. 

12. Lacalut white&repair
Novinka od Lacalut, zatiaľ som mala možnosť vyskúšať len vzorku, ale už sa teším, kedy príde na trh. Zabudnite na bieliace pasty typu Colgate a spol, toto je iný level. Zdá sa mi, že mi troška pomohla a ja si ju teda určite kúpim. Mám po nej o čosi belšie zuby. Pre mňa je Lacalut spoľahlivá značka.

13. Curaprox medzizubná kefka
Akonáhlne sa s ňou naučíte správne manipulovať, pôjde vám to od ruky. Veľmi pekne si s ňou viem vyčistiť medzizubný priestor pri ďasnách, kde sa to dentálnej niti nepodarí. Je veľmi jemná, tak sa nemusíte báť, keď vám budú ďasná prvé dni krvácať, je to dobre, lebo to znamená, že ste ich mali zanesené. Alebo aj pre tých ktorým pri umývaní zubov ďasná krvácajú a nevedia prečo, môže to byť signálom, že si zuby čistíte zle a máte tam nahromadený "sajrajt". Takže smelo do toho!

Ak by vás čokoľvek zaujímalo, pýtajte sa ....

10 komentárov

  1. sérum na ruky? tak to musím mať

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je to čosi ako klasický krém, ale oveľa lepšie

      Odstrániť
  2. Z kolekce Celine Dion jsem jednou, ale už je to hodně dlouho, dostala krém s třpytkami a byl fantasticý, krásně voněl, ruce jsem měla hebké a na sluníčku jsem se i trochu třpytila :D Asi začnu přemýšlet o koupi i téhle kolekce :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. skús to najprv "očuchať" a uvidíš či sa ti to bude páčiť :)

      Odstrániť
  3. rtěnku mám stejnou, ta barva je božííí :) za tu cenu ji miluju

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty stíny od Essence vypadají zajímavě :) A já mám teď od Baley tak tělový mlíko, jiný, ale taky ho miluju :)) vůně mi připomíná moře :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Balea má úžasné telové mlieka ja mám kokosový je suuper :))

    OdpovedaťOdstrániť