Luxus od KEENWELL

sobota 11. mája 2013

Zdravím vás, 
dnešný príspevok by som rada venovala profesionálnej dekoratívnej kozmetike KEENWELL. Je to značka pôvodom zo Španielska, a u nás ju kúpite v eshopoch, na mimibazare, respektíve ako ja u svojej dobrej kozmetičky :) Mala som od nich už dve maskary a niekoľko leskov, dnes som si pre vás však vybrala tento priesvitný lesk na pery Star Gloss a guľôčkový púder v odtieni 7. Tieto produkty mám doma už nejaký ten čas, ale zatiaľ som sa k nim dostala len príležitostne, ak som šla na nejakú akciu. Snažím sa najprv spotrebovať, to čo už mám načaté a tieto luxusnejšie vecičky si tak trochu šetrím na iné príležitosti.
Lesk  STAR GLOSS ultra brilliante s diamantovými čiastočkami je priesvitný, na perách vydrží a dodáva im vysoký lesk. Opticky pery pôsobia plnšie, väčšie, avšak je trošku lepkavý tým, že jeho konzistencia je hustejšia. Pre tie, ktoré neobľubujú pocit "lepkavých pier" by som ho neodporúčala. Na druhej strane pery pekne kĺžu. Balenie pôsobí luxusne a lesk sám o sebe pekne jemne nasladlo vonia. Môže sa aplikovať na akýkoľvek rúž alebo i osobitne.  Odporúčala by som ho skôr pre staršie slečny alebo ako darček. 
cena: cca 14 eur 
7/10
Guľôčkový púder v odtieni 7 mi už pri prvom pohľade padol do oka s prísľubom niečoho luxusnejšieho. Musela som ho mať! Je krásne pigmentovaný a používam ho na líčka, alebo ak som opálená tak i na dekolt. Dobre sa nanáša, má tiež ružové odtiene, takže pôsobí veľmi prorodzene a navyše i kryje drobné nedostatky. Nemám mu čo vytknúť, balenie i produkt sú na úrovni a k dispozícií sú i iné odtiene. Ja osobne som s guľôčkovými púdrami začínala, potom som prešla na normálne lícenky a teraz je nájsť dobrý púder v takejto forme asi ozaj raritou. 
objem: 42g
cena: cca 496 Kč 
10/10

Máte i vy skúsenosti s touto kozmetikou?

MimsLady

6 komentárov

  1. zajímavé věci, akorát trošku dražší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. súhlasím, ale ako darček by to zaiste potešilo každú z nás :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak o téhle kosmetice slyším poprvé, jen škoda, že je takhle drahá :/
    Ale jednou si třeba udělám radost, od toho tu jsou narozeniny :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ani jeden produkt neznám, zajímavé. Pro mě novinka! :)
    Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tento lesk mám tiež, nepoužívam ho často pretože je naozaj veľmi lepkavý no páči sa mi že je uplne priesvitný a pery naozaj zväčšuje:)
    GIVEAWAY u mna

    OdpovedaťOdstrániť
  6. myslím, že mama mala raz od nič očný krém, ale osobne s ňou skúsenosti nemám:)

    OdpovedaťOdstrániť