Odličovanie s Balea

utorok 7. mája 2013

Ahojte, dnes si povieme niečo o lacnejšej forme odličovania za pomoci kozmetiky Balea. Určite každá z vás túto nemeckú kozmetiku pozná a má od nej minimálne jeden výrobok, na ktorý nedá dopustiť :) Balea je cenovo dostupná a niektoré výrobky sa vôňou a kvalitou môžu rovnať i oveľa drahším značkám.Tieto 3 výrobky používam, mám ich doma a preto som sa rozhodla o nich napísať, hoci to nie sú žiadne horúce novinky.

1. Balea Nature čistiaca pleťová voda
Nie je to vlastne voda, ale čosi ako odličovacie mlieko. Výhodou je, že neobsahuje žiadne silikóny, parabény, farbivá ani minerálne oleje, naopak obsahuje výťažky z BIO uhoriek. To si myslím znie veľmi priaznivo. Vonia veľmi príjemne, nevtieravo a dá sa s ňou dobre odlíčiť make up na bežný deň. Myslím si, že s týmto mliekom nič nepokazíte, práve naopak, hlavne ak sa rady odličujete práve takouto formou. Odporúčam.
objem: 200 ml
cena: cca do 2 eur
8/10

2. Balea Young soft&care čistiaca pleťová voda
Táto voda ma nejak neoslovila, zdá sa mi, že mám po nej "zalepenú" tvár.  Preto ju používam len keď nemám nič iné po ruke, aj to len na krk alebo nejaké partie. Píšu síce, že jemné zloženie s extraktom zo sladkého drievka pôsobí upokojujúco, ale nič také som si nevšimla. Najlepšia pleťová voda od Balea je tá ružová. Kto ju má, ten vie čo myslím :) Ale o nej nabudúce.
objem: 200 ml
cena: cca do 2 eur
2/10

3. Balea odličovacie obrúsky
Obrúskami sa odličujem takmer stále, nie to "mazanie" po tvári nemá rád, ale ja si samostatne ešte odličujem oči a nepoužívam na bežný deň vodeodolný alebo výrazný make up. Takže mi to stačí, aj keď už i ja prechádzam na micelárne vody. Ale v podstate to striedam. Tieto obrúsky vedia troška štípať, najmä pod očami, preto ich treba používať len na prvotné odličenie make upu a potom ešte použiť pleťovú vodu.
objem: 25 ks
cena: cca 1,50
6/10


V dnešnej dobe už asi väčšina z vás používa micelárku od Biodermy, a ani ma to neprekvapuje, ja sama na nich už prechádzam. No sú aj iné možnosti, a pokiaľ všetky nevyskúšame (alebo si o nich neprečítame na blogoch :D), tak to nezistíme. Niekedy aj táto trojka zachráni situáciu. Lacné a v podstate pre nenáročnú pokožku i efektívne!

S čím sa odličujete vy ? :)

MimsLady

4 komentáre

  1. momentálne sa odličujem Garnierom, ale nemám problém vyskúšať aj lacnejšie odličovače..bohužial Balea mi na tvár nesedí,a som po nej vyhádzaná :/ takže ostanem asi verná Garnieru:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Prosím ťa , nevieš nejakú stránku z ktorej by som si to mohla objednať ? Lebo u nás v okolí nie je drogéria dm a ja sa neviem k žiadnej stránke dopátrať :) Ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Obávam sa, že táto kozmetika sa dá kúpiť jedine v DM, kedže je to ich značka. A myslím, že aj vzhľadom na ich cenu by sa im neoplatilo to predávať na internete, kde by poštovné stálo toľko čo produkt....sem tam si spravíš výlet do najbližšej DM a nakúpiš si všetko čo potrebuješ naraz :)

      Odstrániť