Balea: Golden Shine pre žiarivejšie opálenie

pondelok 21. júla 2014

Zdravím,
aký ste mali víkend? Zavítali ste niekam k vode alebo ste len leňošili doma? Tak či onak, pokiaľ sa rady opaľujete a páči sa vám opálený vzhľad mám pre vás jeden tip, s ktorým doslova zažiarite a budete vyzerať ako hollywoodska star :-)

Mne osobne sa trblietky páčia, ak sú v rozmumnom množstve, či už na tvári ako bronzer, na očiach ako pigmenty alebo i na tele ako je práve toto telové mlieko značky Balea Golden Shine, o ktorom dnes bude reč. 

Balea Golden Shine telové mlieko vám dodá pocit luxusu a glamour. Obsahuje zlatý shimmer, ktorý vyčaruje nádherné odlesky na vašej pokožke, či už za denného svetla na slniečku alebo večer na party, či na diskotéke. Vďaka obsahu prírodného oleja a kakaového masla sa postará o to, aby bola vaša pokožka  nielen žiarivá, ale i hydratovaná a vláčna. 
 Balenie telového mlieka je v klasickej tube, ako už u Baley býva, s obsahom 200 ml. Nie je to veľa, ale zas ani málo, na jedno leto to bohate vystačí. Táto zlatá edícia nie je ani tento rok novinkou, minulý rok som si kupovala podobné mlieko, rozdiel bol akurát v tom, že malo inú vôňu a dizajn. Tohtoročný dizajn sa ale vydaril o čosi lepšie si myslím, aj keď obal rozhodne nie je jediné pozitívum. Aby ste si i vy mohli užívať krajšiu a žiarivejšiu pokožku, je dobré mať aspoň aký taký základ, teda nebyť biely ako šunková karička, ale aspoň ako šampiňónová karička. Predsa len efekt je výraznejší na opálenej pokožke, teda najlepšie je ak už ste po dovolenke alebo vyškvarené dosýtosti. Keďže mlieko obsahuje i kakaové maslo, o ktorom vieme, že troška pomáha tmavnutiu pokožky, je malilinko sfarbené do béžova a sú v ňom vidieť trblietky. Mlieko nie je nejak extra hydratačné, skôr redšie, ale trblietky i po vsiaknutí ostanú na pokožke a pôsobia veľmi prirodzeným dojmom.
zloženie
objem: 200 ml
cena: cca do 2 eur
Hodnotenie: 8/10


Balea Golden Shine je presne to, čo na leto potrebujete....must have! Ženy kupujte, za takú smiešnu cenu nie je o čom. Uvidíte, že sa vám ten efekt zlatistého opálenia ihneď zapáči...a nielen vám, ale i vašim kamoškám a frajerom ;-)

3 komentáre

  1. Minulé leto som mala od Balea podobné mlieko tiež s trblietkami a bolo celkom fajn :) pekne vyniklo na opálení :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. zrovna dneska jsem si ho koupila! :D snad se osvědčí :)

    > GIVEAWAY NA MÉM BLOGU <

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ako sa hovori za vela muziky malo penazi či ako to je:)) inak je velmi dobre:)

    OdpovedaťOdstrániť